Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S IV saattaa sisältää "särkymättömän" näytön

20
Teemu Laitila

Galaxy S IV saattaa sisältää särkymättömän näytön
Samsungin huhutaan kehittelevän seuraavaan Galaxy-lippulaivaansa uudenlaista ruutua, joka olisi käytännössä särkymätön. Ruutu valmistetaan uudenlaisesta muoviseoksesta, joka olisi huomattavasti nykyisiä lasipintoja kestävämpää, kertoo uutistoimisto Reuters.

Monessa nykyisessä älypuhelinmallissa koko laitteen etupuoli on yhden laajan lasipinnan peittämä, mikä tekee niistä herkkiä hajoamiselle. Jos Samsung onnistuu valmistamaan ominaisuuksiltaan vastaavan, mutta huomattavasti kestävämmän näytön, sillä saattaa olla käsissään merkittävä myyntivaltti.
Muovipintaisten näyttöjen kehitystä auttaa OLED-tekniikkaan siirtyminen. Perinteiset LCD-näytöt koostuvat lasisesta pinnasta, jota ei voida korvata muovisilla materiaaleilla.

Samsungin odotetaan julkaisevan seuraavan Galaxy S -mallin jo mahdollisesti ensi vuoden huhtikuussa. Nykyisten arveluiden mukaan laitteessa olisi 4,9 tuuman ruutu Full HD -resoluutiolla. Kuten odottaa saattaa, Samsung ei ole kommentoinut markkinahuhuja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (20)

Webbifi (vahvistamaton)

1

Tuo särkymätön näyttö on tarpeen. Kuukauden vanhasta Lumiassa hiushalkeamia näytössä. Hajosi taskussa, ainoa selitys lämpötilanvaihtelut ja lataus kylmässä autossa ja sitten taskuun ... Mutta jos näyttö hajoaa taskussa, nin ollaan tosi heikossa laadussa ja olosuhteisiin soveltumattomissa malleissa.

Vastaa
pain83
pain83

2

@Webbifi
Tuon pitäisi mennä takuuseen, jos puhelimessa ei ole minkäänlaista iskun jälkeä halkeaman lähettyvillä.

Vastaa
kranaatti
kranaatti

4

kuinkas ollakkaan oma lumiani on tehnyt massiivista osumaa ties mihinkä eikä pienintäkään naarmua. ainoastaan heikko näytönsuojus on alkanut kulumaan :D mikä tärkeintä, kyseessä on lumia 800, eka WP- känny

Vastaa
Palffy
Palffy

5

Kyllä on ihan todella hyvä ominaisuus, jos saavat tuon toimimaan, mutta hintalappukin voi olla iso 4,9 tuumannäytöllä, joka on särkymätön :(

Vastaa
Sinthetics (vahvistamaton)

7

Oma sgs2 on kestäny sellaisen luokan heittelyä ja tiputusta että monet muut olisi hajalla. Näyttö on loistavassa vieläkin joskin muovikuori ottanu vähän jälkeä

Vastaa
Sefriol
Sefriol

9

Särkymätön näyttö ei ainakaan itselleni ole kauhean suuri ominaisuus. Enemminkin "näyttölasiin" integroitu näyttö ja tavat jolla puhelimesta tehdään kevyempi ja ohuempi ovat suurempia innovaatioita. Omakin puhelimeni on vielä loistokunnossa pudottelujen jälkeen.
Eikä oikeastaan puhelimen tarvitse olla nykyistä ohuempi. Pikemminkin, että saataisiin näytöstä turhia tilamuuttujia pois, joita voitaisiin käyttää muihin osiin kuten akkuihin, kameraan jne.

Vastaa
jahelle
jahelle

11

Pari päivää sitten meni sgs3:n näyttölasi paskaksi tippuessaan n. metrin. Huollon hinta näytön vaihdolle n. 250e, eli kyllä kelpais särkymätön lasi mieluummin kuin esim. marginaalisesti paranneltu resoluutio, kymmenyksen nopeampi prosessori tai vaikka pari lisämegapikseliä kamerassa.

Ps. jos joku tietää edullisen tavan korjata niin saa kertoa. :)

Vastaa
arcanix
arcanix

12

@11 Riippuu vähän mikä siitä on rikki. Näyttölaseja näyttää olevan ebayssa ~15$, näyttö ja lasi kojauskitti 190$. En tiedä riittääkö tuon pelkän lasin vaihto sitten sinun tapauksessa.

Vastaa
arivesa
arivesa

13

Ei luureja ole koskaan järkevää heitellä,tiputella,tai ajaa autolla yli.
Mistä tässä on oikein kysymys? HI-tech tuotteita käytetään kaiketi yleensä älykkäästi,ei tuhoisasti.Korjausta tarvitaan vain hölmöilyn jälkeen.
Varreton kirves lie vähiten vaurioituva kapine ääliöille annettavaksi?

Vastaa
Ademeion (vahvistamaton)

15

@ "arivesa" (13.):

"Ei luureja ole koskaan järkevää heitellä,tiputella,tai ajaa autolla yli. "

Vahingossa tiputtaminen ei ole järkevää tai epäjärkevää. Se on vain vahinko.

"Mistä tässä on oikein kysymys?"

Ihmimillisestä vahingosta.

"HI-tech tuotteita käytetään kaiketi yleensä älykkäästi,ei tuhoisasti."

Nämä "HI-tech tuotteet" ovat arkisia käyttöesineitä, joita käsitellään enemmän kuin useita muita esineitä. On epärealistista odottaa, etteivät ne joskus lipsahtaisi kädestä, varsinkin kun puhelinten muotoilu ja materiaalit tuntuvat usein olevan valittu helppoa pudottamista silmällä pitäen.

"Korjausta tarvitaan vain hölmöilyn jälkeen. "

Korjausta tarvitaan myös hölmöjen kommenttien jälkeen.

Vastaa
jahelle
jahelle

16

Kiitos vihjeistä, taidanpa laittaa puhelimen tuonne optimashopin huoltoon. Vaikka tuota lasia saakin todella edullisesti ebaysta niin sen vaihtaminen näyttää youtube-videoiden perusteella aika työläältä ja työn jälki tulee varmasti olemaan parempi ammattilaisen tekemänä. :) Lisäksi takuu säilyy kun ei itse kohella enempää. :)

Vastaa
arivesa
arivesa

17

@15
En ymmärrä miksi nykyään pitää revitellä sillä,mitä kaikkea mahdollista väärinkohtelua luurit kestävät.Putoaminen on eri juttu kuin kuin autolla yliajo tai "avaruuteen"lähettäminen.

Kaikki,tai ainakin NASA,tietävät miten tehdä liki pomminvarma laite.
Myyntiä sille tuskin koko/paino/hintasyistä löytyisi.

Kaiketi tässäkin ostaja päättää mikä on hänelle oleellista.
Dudesonit kestävät(IP 67)ovat melko halpoja,silloin tingitään muusta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja