Tulevasta Samsung ATIV S -puhelimesta kaksi maistiaisvideota

14
Sami Koivunen

Tulevasta Samsung ATIV S -puhelimesta kaksi maistiaisvideota
Samsung on julkaissut kaksi uutta YouTube-videota yrityksen ensimmäisestä Windows Phone 8 -puhelimesta. Ensimmäisellä videolla esitellään ATIV S -puhelimen suunnittelua ja ohjelmistoa, kun taas toisella videolla keskitytään sosiaaliseen mediaan ja kameraan. Asiasta uutisoi Phone Arena -sivusto.

Videoilla ATIV S -puhelimen kerrotaan olevan markkinoiden ohuin Windows Phone 8 -puhelin. Puhelin sisältää 2300 milliampeeritunnin akun, 4,8 tuuman Super AMOLED -näytön ja painoa laitteella on 135 grammaa. Ensimmäisellä videolla näytetään kuinka kiinnitetään sovellus aloitusnäkymään ja kuinka muokataan aloitusnäkymän "eläviä tiiliä".

Toisella videolla esitetään sosiaaliseen mediaan liittyviä ratkaisuja. DigiExpossa kehumaamme kameran nopeutta selitetään kahdella vaihtoehtoisella tavalla avata kamerasovellus. Kamerasovelluksen voi avata nopeasti käyttämällä erillistä puhelimessa olevaa painiketta.Aiemmin Korealaisjätti kertoi puhelimen tulevan myyntiin vielä tämän vuoden puolella.

Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 5G – hinta laskenut -35%

Oppo Reno 8 5G
292 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 449 €

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Honor X7b – hinta laskenut -25%

Honor X7b
149 € Gigantti
149 € Euronics
149 € Veikon Kone

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Motorola Razr 40 – hinta laskenut -24%

Motorola Razr 40
675 € CDON
894 € Verkkokauppa.com
899 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 894 €

Kommentit (14)

helples
helples

2

Ne kukkakepit joiden mielestä Lumia on liian painava/paksu tai ne jotka haluavat 0,3 tuumaa isomman näytön windows-luuriinsa?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS2 working!!!@ (vahvistamaton)

3

Ei Nokia ainakaan Kiinan markkinoilla pärjää Lumia malleillaan!!.
http://www.tietokone.fi/uutiset/samsung...linmarkkinoilla
Samsungin osuus älypuhelinmarkkinoista oli samaan aikaan 17,7 prosenttia.Nokia ei yltänyt Kiinan älypuhelinmarkkinoilla kuuden parhaan joukkoon.Suomalaisyhtiön myynti on sujunut huonosti sen jälkeen, kun se ilmoitti siirtyvänsä Microsoftin Windows Phone -käyttöjärjestelmään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
totuussattuu (vahvistamaton)

4

Aivan eritason puhelin joka suhteessa kuin Mokia 920. Mokia sai kohtuu alun, sillä sai tuotua WP8-puhelimensa ensimmäisenä markkinoille. Nyt kun Samsung alkaa todenteolla pistämään Ativia ulos ja hyllyille, niin Mokian myynti romahtaa täysin. Rom rom!

Vastaa
perhana
perhana

5

@3
Jostain syystä AD tuntui sivuuttaneen koko uutisen, mutta ellet ole sattunut sgs kiimassasi uutista huomaamaan, niin Kiinan (ja koko maailman) suurin matkapuhelinoperaattori China Mobile ottaa myyntiin kiinan markkinoille räätälöidyn Lumia 920T mallin koska kiinassa on suuri kiinnostus nimenomaan tälle Nokian WP8 mallille.
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm...sopimus-kiinaan
Ativ taas toisaalta ei tunnu kiinalaisia juurikaan kiinnostavan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS2 working!!!@ (vahvistamaton)

6

@5
Ativ taas toisaalta ei tunnu kiinalaisia juurikaan kiinnostavan... Öhöm,jaa.Onko esittää linkkiä tästä väitteestä?. ;)

Vastaa
immolatus
immolatus

7

@1: Lähinnä mietin, kuka nyt ylipäätään mitään WP-laitteita hommaa. Koko toimialalle on pelkästään hyväksi, jos MS ei saa yhtään lisää sijaa markkinoilla. Toki sellaiset puljut jotka käyttävät vain WP-alustaa ovat hiukka heikoilla, jos menestystä ei tule, mutta se on niiden oma valinta.

Vastaa
Irekkeri
Irekkeri

9

@7

Minä esimerkiksi. Olen iloinen siitä, että Microsoft on edelleen mobiilimarkkinoilla mukana. Muuten käyttäjä joutuisi alistumaan akselille Android-Apple. Lumia on tarjonnut minulle sulavaa ja helppoa käyttöä hyvällä softavalikoimalla ilman Apple-lisiä tai Androidin takkuamista sekä custom-romeilla pelleilyä. Leikkiköön ken halukaa, minä olen tyytyväinen näin.

Vastaa
aj84
aj84

10

Luojan kiitos ostin Lumia 920:n. Ativ puhelin on saanut saman riisitautisten käsittelyn kuin SGSII, eli leikkipuhelimen tuntuinen kun ei paina mitään. Toki jonkun mielestä tämä on vain hyvä asia, mutta omakohtaisella tasolla ei kiitos. Lumia 920 on juuri sopiva omalle lapaselle yhdellä kädellä käytettäväksi juurikin sen koon ja paksumman muotoilun ansiosta, toki "liukkaan" pinnan takia täytyi laittaa kumikuoret ettei luiskahda laattialle vahingossa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
trueworks@ (vahvistamaton)

11

@10
Luojan kiitos ostin Lumia 920:n. Ativ puhelin on saanut saman riisitautisten käsittelyn kuin SGSII, eli leikkipuhelimen tuntuinen kun ei paina mitään. Toki jonkun mielestä tämä on vain hyvä asia, mutta omakohtaisella tasolla ei kiitos.

Kelpaisiko Nokia 1011???.
=)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
trueworks@ (vahvistamaton)

12

@10
Olisi tehoakulla varustettuna (jonka voi vaihtaa vakioakkuun). ;)

Vastaa
Irekkeri
Irekkeri

14

@13

Osaavat olla yllättävän sitkeitä nuo wanhat nokialaiset. Isoäitini käyttää edelleen Nokian 5110-puhelinta, joka on ostettu vuonna -98. Ainoat "viat" tähän mennessä ovat olleet loppuunkuluneet akut. Tänä vuonna viimeksi vaihdettu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.