Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkisti Galaxy S III:lle lisää Premium Suite -ominaisuuksia

4
Teemu Laitila

Samsung julkisti Galaxy S III:lle lisää Premium Suite -ominaisuuksia
Ennen virallisen Android 4.2 -päivityksen julkaisua Samsung hemmottelee Galaxy S III -käyttäjiä Premium Suite -nimellä tunnetulla Android 4.1.2 -päivityksellä, jonka ominaisuuksista yhtiö on julkaissut toisen esittelyvideon.

Premium Suite tuo mukanaan useita Galaxy Note II -puhelimesta tuttuja ominaisuuksia, joista osaa esiteltiin jo aiemmin. Uusimmalla videolla esitellään seitsemän uutta enemmän tai vähemmän hyödyllistä ominaisuutta.

Listalta löytyy muun muassa paranneltu pimeäkuvaus, parhaiden ilmeiden valinta ryhmäkuvassa, kuvien tyylittelyyn ja koristeluun tarkoitettu Paper Artist -sovellus, vähemmän kokeneille älypuhelinkäyttäjille tarkoitettu helppokäyttötila, sekä kuulo- ja näkövammaisille suunnattuja toimintoja.Päivitys on tullut jo jakeluun ainakin Yhdysvalloissa, mutta Suomen virallisesta julkaisuaikataulusta ei ole tarkempaa tietoa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
SGS2 working!!!@ (vahvistamaton)

1

vähemmän kokeneille älypuhelinkäyttäjille tarkoitettu helppokäyttötila, sekä kuulo- ja näkövammaisille suunnattuja toimintoja.
Nyt menee kyllä mielenkiintoiseksi ja haluttavuus sen kuin paranee!. ;)

Vastaa
perhana
perhana

3

@1
Siis meinaat että nyt ehkä sinäkin saisit siitä jotain irti, kun tulee tuo "vähemmän älykkäille" käyttäjille suunnattu helppokäyttötila?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS2 working!!!@ (vahvistamaton)

4

@3 Peruspuhelimesta voi olla nyt helpompi siirtyä älypuhelimen käyttäjäksi!. ;) Ja vittuilut jätän nyt ihan omaan arvoonsa,ketkä nyt sellaista harrastaakin!!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.