Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uudet Angry Birdsit saapuivat vanhempiin Lumia-puhelimiin

1
Matti Vähäkainu

Uudet Angry Birdsit saapuivat vanhempiin Lumia-puhelimiin
Windows Phone 7.5:n käyttäjät ovat joutuneet aiemmin tyytymään ainoastaan vanhempiin Angry Birds -peleihin, mutta nyt helpotusta on tullut vihaisten lintujen faneille.

Angry Birds Star Wars ja Angry Birds Space ovat nyt ladattavissa myös Windows Phone 7.5 -laitteille. Pelit löysivät tiensä WP8-laitteisiin heti Windows Phone 8:n alkutaipaleelta, mutta saapumista esimerkiksi vanhempiin Lumia-laitteisiin on joutunut odottamaan kuukauden verran.

Lumia 710, Lumia 800 ja Lumia 900 -puhelimilla toimivat pelit löytyvät Marketplacestä, mutta eivät tue Xbox Live -ominaisuuksia. Nokia on aiemmin kertonut työskentelevänsä Rovion kanssa, jotta uudet Angry Birds -pelit saadaan toimimaan myös vanhemmilla Lumia-laitteilla.PÄIVITYS: Rovio on vahvistanut, että tämä koskee kaikkia Windows Phone 7.5 -laitteita, mukaanlukien Lumia 610 ja Lumia 510.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.