>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia 820 hinta 505 euroa -- kauppoihin tammikuussa

7
Teemu Laitila

Lumia 820 hinta 505 euroa -- kauppoihin tammikuussa
Nokian Lumia 820 saapuu kauppoihin tammikuun 10. päivä ja ennakkomyynti alkaa tänään keskiyöllä, Nokia kertoo Ääni-blogissaan. Puhelimen suositeltu myyntihinta on julkaisun hetkellä 505 euroa.

Lumia 820 eroaa Lumia-sarjan lippulaivasta merkittävästi ulkonäkönsä osalta ja myös tekniikassa on eroja. Lumia 820:n näyttö on toteutettu AMOLED-tekniikalla ja sen resoluutio on matalahko 800x480. Vaikka kamerasta puuttuu Lumia 920:n kiitelty optinen kuvanvakain, se tallentaa kuvia kahdeksan megapikselin tarkkuudella ja Carl Zeiss -optiikan avustuksella.

Yksi laitteen erikoisuuksista on vaihdettavat värikuoret, joiden avulla puhelimeen saa myös 920-mallista tutun langattoman latauksen. Kuoria on tarjolla myös erikoiskestäviä malleja.Lumia 820:n suositeltu 505 euron myyntihinta todennäköisesti asettuu todellisuudessa jonnekin 450 ja 500 euron välimaastoon eli vajaat 150 euroa Lumia 920 -mallia halvemmaksi. Sen merkittävimmät kilpailijat ovat todennäköisesti HTC:n Windows Phone 8X ja 8S, joista kuitenkin ainakin 8S:n ominaisuudet ovat jo rajoitetummat.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Sark47
Sark47

2

Onhan se ollut CDONissa ennakkotilattavissa 459€ jo jonkin aikaa. Voisi hankkia ensimmäiseksi viisastenpuhelimeksi, edellinen luuri onkin jo 6-vuotias. Kaupoissa räpläillessä on tämä WP käyttöjärjestelmä tuntunut maallikon sormiin helpoimmaksi ymmärtää.

Vastaa
PetriR
PetriR

7

Aika kova hinta tuolla laitteella. Olisin odottanut n. 300€ hintaa. Näyttää että vanha Nokian malli jatkuu, tuodaan valtava määrä lähes samanlaisia laitteita.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.