Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Lumia 920 valittiin vuoden parhaaksi lukijaäänestyksessä

24
Teemu Laitila

Nokian Lumia 920 valittiin vuoden parhaaksi lukijaäänestyksessä
Nokian Lumia 920 sai lähes puolet äänistä, kun suosittu Gizmodo-sivusto kysyi lukijoiltaan ehdotusta vuoden 2012 parhaaksi älypuhelimeksi.

Muiden amerikkalaissivustojen tapaan Gizmodo sekä sen lukijakunta eivät ole erityisen tunnettuja positiivisista Nokia-arvioistaan, joten Lumia 920:n murskavoitto on sitäkin merkityksellisempi Nokian uuden nousun kannalta.

Lukijaäänestyksen kunniamaininnat menivät toiseksi ja kolmanneksi tulleille Applen iPhonelle ja Googlen Nexus 4:lle 13,5 ja 8,97 prosentin osuuksilla.

Sivuston toimituksen oma valinta oli Nexus 4. Valintaa perusteltiin puhelimen loistavalla hinta-laatu-suhteella, sillä Nexus 4:n speksilista ei kalpene muille lippulaivamalleille, mutta sen 349 dollarin hinta on ennen kuulumattoman matala. Ikävä kyllä suomalaiset tuskin pääsevät nauttimaan puhelimesta samaan hintaan, vaan hinnan on epäilty kipuavan yli 500 euron kunhan laite saapuu myyntiin myös Pohjoismaissa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (24)

Anonyymi käyttäjä
ugrb (vahvistamaton)

1

Ongelma on vaan siinä, että tällaisiin äänestyksiin osallistuu lähes poikkeuksetta alaa tiiviisti seuraavat teknofriikit, ei keskivertokuluttajat.
Onhan Lumian rauta hyvä, mutta paras OS -äänestyksessä WP ei olisi ykkönen. Ja käyttiksellä on suuri merkitys älypuhelinta ostettaessa.

Vastaa
Azban
Azban

4

Itse olen ainakin ollut enemmän kuin tyytyväinen omaan Lumiaani eikä WP8:ssa ole ollut mielestäni mitään vikaa vaikkakin sovellusvalikoima voisi tietenkin hieman parantua (spotify, whatsapp jne. Nämäkin taitavat olla jo tekeillä).

Tyytyväisempi tuohon olen kuin aikanaan uuteen iphone 4s:ään näin viikon käyttökokemuksella

Vastaa
pelce
pelce

5

Jotenkin yllätti oikeasti ettei Gizmodon Editor's Pick ollutkaan iPhone 5. Sen verran Applen tuotteita tuollakin sivustolla hehkutetaan ylitse muiden, että piti oikein hieraista silmiä ja lukea teksti uudelleen.

Vastaa
djtob
djtob

6

@3. Silti menit lukemaan ja kommentoimaan?

Röllille neuvo: Jätä lukematta ja älä kommentoi yhtään mitään. Edelleen sinä vain vaihtelet nimimerkkejä ja huutelet siellä piilossa. Mene pentu kauppaan kokeilemaan äläkä heittele "minusta tuntuu" -heittojasi!

Vastaa
superhessu
superhessu

7

Tieääköhän urgb mitä keskivertokuluttajat puhelimillaan tekevät? Väittäisin että keksivertokuluttaja olisi tyytyväisempi WP8 käyttikseen kuin mihinkään muuhun. Nyt vähän aikaa WP8 käyttäneenä voin sanoa että se vain toimii! Asiat on tehty helpoksi ja yksinkertaiseksi. Applen tuotteista en ole jaksanut innostua enää vähään aikaan ja Android on selvästi sekavampi. Ainoa puute on että sovellusvalikoima ei vielä ole niin laaja, mutta sille keskivertokuluttajalle varmasti riittävä. Ainoa todellinen puute sovelluslistalla lienee Instagram jota sitäkin MS kai yrittää saada myös WP8 alustalle.
Paino jota jokaisessa arvostelussa on moitittu ei ole häirinnyt minua missään vaiheessa. Samalla se tuo kestävyyttä, lasi ei hajoa ensimmäisellä pudotuksella ja yksi ylivoimaisen hyvä ominaisuus 920:ssä juuri Suomen olosuhteissa on, että se toimii pakkasellakin hanskat kädessä!
Suosittelen kokeilemaan todellisessa käytössä ennen arvostelee...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
aduta (vahvistamaton)

8

Hienoa että vihdoin on saatu Windows käyttiksestäkin kunnollinen kilpailija! Itseäni on 920:n koko ja paino hiukan häirinnyt, mutta se taitaakin olla ihan mielipide asia.

Vastaa
readyEddy
readyEddy

9

Tuo WP8:n hehkuttaminen alkaa jo kyllästyttää. Se on järjestetty kampanja. Vaikka WP8 ja Lumia olisivat maailman parhaat, sillä ei ole enää merkitystä. Windows myöhästyi älypuhelinkilpailusta eikä koskaan pääse kärkijoukkoon. Nokia kiristettiin jollain tuntemattomalla asialla tuohon luusereitten järjestelmään.

Vastaa
Jursk
Jursk

10

Toimitus varmaan huomasi että kyseessä oli gizmodo AUSTRALIAn kysely toisin kuin uutisessa annetaan ymmärtää..

Vastaa
mcmopo
mcmopo

11

Olkoon vaikka kuinka hyvä niin en tule ostamaan. Lumia 800 keräsi sellaisen paskakasan eteeni että toistakertaa en enää WP:n koska vaikka olisi paranneltu vaikka miten.

Vastaa
veeman07
veeman07

12

Eipä kyllä yllättänyt minua yhtään tämä valinta. Sen verran kovan luokan laite kyseessä. Vuoden todellinen innovaatiotuote.

Vastaa
askoj
askoj

14

Hyvin tuo toimii, mitä nyt kerran on mennyt mykäksi. Painokaan ei haittaa kun on E7:aan tottunut. Kirjoittamiseen saisi näppäimistö olla suurempi ja viesti lähteä vähemmän vikkelästi. Muutama sovellus lisää saisi olla, pelejä ja muita lasten juttuja en tarvitse, mutta varsinkin Spotify olisi hyvä olla olemassa. Noita laitteessa olevia en ehdi, enkä viitsi selailla. Jotkut käytännöt olivat taas symbianissa selkeämpiä, vaikka saattavatpa ajan kanssa löytyä tästäkin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Rn42 (vahvistamaton)

15

@1

Voisit yhtälailla vaihtaa "keskivertokuluttajat" ja "teknofriikkien" paikat ja OS taas jää henkilökohtaiseksi mielipiteeksesi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Esanssia1 (vahvistamaton)

16

Tuo M$:n tietämätön haukkuminen saisi loppua. Olen nyt omistanut 920:n yli kaksi viikkoa ja tuo WP8 on erittäin simppeli, nopea ja hyvä käyttis. Ulkonäkökin on huomattavasti freesimpi kuin kilpailijoilla.

Latasin myös viikko takaperin pöytäkoneelle tuon win8:n tuohon 30? -päivityshintaan ja todella hyvin nämä kaksi pelaavat yhteen.

Ja niille ketkä morkkaavat M$:ää sulkeutuneisuudesta ja dominoinnista, niin voin todeta yks kantaan että eivät Apple ja Google ole todellakaan yhtään parempia.

Vastaa
jartar
jartar

17

@9
Ei tietenkään ole merkitystä. Liian myöhään on liian myöhään. Ei Applenkaan kannattanut tulla myöhässä puhelinbisnekseen mukaan kun mitään mahdollisuuksia ei ollut...

Vastaa
jani1987
jani1987

18

millään palkinoilla tai vastaavalla ei ole mitään merkitystä jos puhelimet eivät myy kunnolla... puhelimessa ei ole varmaan mitään vikaa. hyvä että on vaihto ehtoja kaikkille

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Joopajoopajoo (vahvistamaton)

19

No on tota tullu kokeiltua ja ensi vaikutelma oli, että pyörii markkinoiden rumimmalla käyttiksellä. Tylsääkin tylsempi puhelin.
No jotku tykkää. Henk. kohtaisesti olen tyytyväinen, että on ainostaan "pakko" käyttää windows 7. ;)

Vastaa
askoj
askoj

21

Hei, ihan totta: minkä ikäisiä te muroihin kusijat oikein olette ? Menkää nyt ihmeessä ihan omille hiekkalaatikoillenne. Meitä Puhelimen tarvitsijoita taitaa kuitenkin olla enemmistö - vaikka kuinka v....isi. ps. Puhelin isolla P:llä

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.