Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Samsungin seuraavassa Notessa 6,3 tuuman näyttö

14
Valtteri Ahonen

Huhu: Samsungin seuraavassa Notessa 6,3 tuuman näyttö
Alkuperäinen Samsung Galaxy Note oli hieman kummajainen tullessaan markkinoille. Yli viiden tuuman näyttöä puhelimessa pidettiin aivan liian suurena, mutta laitteesta tulikin hieman yllättäen hitti, joka poiki myös vielä isomman seuraajan. Galaxy Note II:ssa on 5,5 tuuman näyttö, ja sekin on mennyt kaupaksi odotetulla tarmolla.

Vuonna 2013 odotellaan uutta mallia, jossa olisi Korea Timesin mukaan jopa 6,3-tuumainen paneeli. Ruutu olisi siis kokonaisen tuuman suurempi, kuin alkuperäisessä Notessa.

Uuden puhelimen lisäksi Samsungin huhutaan suunnittelevan keskikastin Note-tablettia 7 tuuman kokoluokkaan, eli jonnekin Note II:n ja Note 10.1:n väliin.

Korea Timesin mukaan Samsung on siirtämässä resurssejaan LCD-tuotannosta selkeästi kohti OLED-paneeleja. OLED-tekniikan kehityksen lisäksi Samsung on pian tuomassa markkinoille myös taipuisia näyttöjä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

Anonyymi käyttäjä
sillälailla (vahvistamaton)

1

Mahtavaa. Kun on vielä todennäköisesti 1080p ja reilusti yli 3000 mah akku, niin avot, siinä on isojen poikien puhelin. Rakennuslaatua voisi lykätä vielä pykälän ylöspäin, jos se on mahdollista ilman painon kohtuutonta nousua.

Vastaa
samfin
samfin

2

Vai isojen poikien puhelin.. Eikös sitten isot pojat jaksaa kantaa vähän painavempaakin puhelinta, kun painosta aina niin kitistään...

Itse uutiseen.. :) Makuasioitahan nämä kaikki ovat, että mistä tykkää, mutta näisää varmaan haetaan sitä rajaa mikä uppoaa vielä ihmisille puhelimena kokonsa puolesta.

Vastaa
Tshlaber
Tshlaber

3

Jaa-a, kyllä tuo note II koko on jo sen verran iso että just just mahtuu kulkemaan taskussa ilman ongelmia. Painohan tuossa nousee reippaasti yli 200 grammaan, joten jos lumia 920 on kerran painava niin eihä tuota juuri kukaan jaksa kantaa mukana. :D

Vastaa
leipuri777
leipuri777

4

Tulee lökäpöksyt taas muotiin koska niissä on riittävän isot takataskut näille luureille eikä jää perseen alle puristuksiin kun istuu.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Note 5.3 @ (vahvistamaton)

6

6,3-tuumainen on jo "Note-tablet" malli!!!!.
"Hybridi"-malli siis.

Vastaa
AhKeefas
AhKeefas

10

Näyttö on reunasta reunaan eli todellinen koko ei juurikaan kasva
kun hoksaisivat jättää karhennuksen sormille takakannen keskelle niin laitetta voisi vielä käyttää yhdellä kädellä
Minulla on HP-35s laskin, joka on kooltaan Note II:n luokkaa.
KUKAAN EI IKINÄ KOULUSSA VÄITTÄNYT LASKINTA ISOKSI JA PAINAVAKSI

Pikkusipukat ja muut kutistukset veivät muodin pieniin päin
Mikä ainakin tykkään jo etukäteen Note III:sta

Vastaa
ep_
ep_

11

@10
Niin no laskin ja puhelin (Note III on tosin minun mielestä jo tabletti) eroavat käyttötavoiltaan kovasti. Laskinta käytetään käytännössä aina pöydällä (tai siis tarkemmin pöydän ääressä). Etkä kanna graafista-/symbolista-/funktiolaskinta taskussa mukanasi jne. Lisäksi laskimissa on tavalliset fyysiset nappulat (ainakin vielä toistaiseksi), joita ei voi edes verrata kosketusnäyttöön.

Itsellä on TI-Nspire CX CAS -laskin, joka on vielä reilusti tuota sinun laskintasi sekä tuota huhuttua Note III:akin isompi (halkaisija 21cm eli noin 8,2 tuumaa ja painoakin on sellainen neljänneskilo). En silti väitä sitä suureksi ja painavaksi (vaikka jo Note II:ta väitänkin suureksi), sillä kuljetan sitä mukana repussa ja käytän vain pöydän ääressä.

Sama kuin vertailisit puhelintasi 20" televisioon. Tuskimpa kukaan sanoo 20" televisiota suureksi (ainakaan nykymittapuulla), mutta 20" älypuhelinta luulisin kyllä sanottavan suureksi (ainakin omasta mielestä se olisi valtava). Eli siis kaikilla laitteilla on omat käyttötarkoituksensa. Älypuhelinta ei hyödytä verrata graafiseen-/symboliseen-/funktiolaskimeen, sillä niitä käytetään eri ympäristöissä, eri tarkoituksiin ja eri tavalla.

Vastaa
AhKeefas
AhKeefas

12

@11 käytän laskinta vasemman käden peukalolla kuten puhelintakin
enkä tarvitse reppua sen raahaamiseen,
mutta seuraava puhelimeni olkoon sitten 20-tuumainen....

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
vapahtava (vahvistamaton)

14

Kuka enää on niin vanhanaikainen, että viitsii raahata pulikkaa mukanaan vain sen takia, että voi vastata muiden soittamiin puheluihin. Onnea heille...

Nyt kun on mahdollista saada KOKO tietokone taskuun pitkällä akunkestolla, miksi se pitää ahtaa niin pieneen kokoon, että sillä on käytännöllistä vain puhua.

iPhonet on avuttoman pienia mihinkään oikeestijärkevään, no ehkä se angryturds.

7 tuumaisen laitteen koko alkaa olla ideaalinen koko. Tuolloin näyttö on about tuo 6,3 tuumaa. Siitä pystyy tekemää kevyen ja kannettavan, ei raahattavan, mikä 10" jo auttamatta on. Se mahtuu vielä taskuun, siis oikeiden housujen, takin tai paidan taskuun, juuri ja juuri. 5,5tuumaan EI ole iso, ei todellakaan. Pelkäksi puhelimeksi, kyllä, mutta kuka haluaa pelkän puhelimen?

7" laite on vielä sen kokoinen ja painoinen laite, joka on vielä mukava pitää mukana JA käyttää, yhta aikaa.

uskokaa pois, enää ei apple tiedä mikä on "parasta", se on samsung nyt mikä jyrää... oman aikansa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja