Saunalahti tuo LTE-nopeudet älypuhelimiin

9
Teemu Laitila

Saunalahti tuo LTE-nopeudet älypuhelimiin
Elisa tuo LTE-verkkonsa nyt myös puhelinkäyttäjien ulottuville Saunalahden uusissa puhelinliittymissä. Todelliset 4G-nopeudet tuova LTE-tuki päivitetään jo olemassa oleviin Reilu 4G - ja Mobiililaajakaista 4G -liittymiin.

LTE-verkon lanseerauksen puhelimille mahdollistaa päätelaitteiden kasvanut määrä. Tällä hetkellä myynnissä on jo LTE-verkkoja tukeva Lumia 920 ja myös tammikuussa saapuva Lumia 820 sisältää samat ominaisuudet. Lisäksi Samsung on luvannut LTE-versiot Galaxy S III - ja Note II -puhelimista.

Uusia LTE-liittymiä voi hyödyntää myös tableteissa, jotka tukevat mobiiliverkkoyhteyksiä sekä tietysti edelleen perinteiseen tapaan kannettavissa tietokoneissa nettitikun avulla.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
Abezau (vahvistamaton)

1

DNA:lta on saanut nuo liittymän kylkeen jo pitkään. Monessakin asiassa tuntuu, että DNA jää tällä sivustolla paitsioon uutisoinnissa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Perjantai1412 (vahvistamaton)

2

Mahtaakohan Teemu Laitila tietää, että LTE tuki on myös Applen Iphonessa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

4

1@
>DNA:lta on saanut nuo liittymän kylkeen jo pitkään.

DNAlle se on tullut myyntiin aivan hiljan, eikä Sonerallakkaan ole paljoa piempään ollut.

Elisa/Saunalahti oli joukon viimeinen, mutta vain viikoista kyse.

Vastaa
djtob
djtob

6

@2. Aika vaisusti on suomalainen lehdistö tiedottanut, että uusimpaan iPhoneen on tarjolla toimimatonta LTE-tukea. Pitäisi kunnolla tiedottaa, että ei toimi ja hyllyille kapine pitää jättää.

Vastaa
ep_
ep_

7

@2
Varmasti tietää tuon iPhonen 4G-tuen! Se ei kuitekaan ole mainitsemisen arvoinen, sillä iPhone ei tue 4G:ssä täällä Suomessa käytettäviä taajuuksia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.