Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn ensi vuoden suunnitelmista huhuja: isompia näyttöjä ja enemmän tehoa

1
Teemu Laitila

Sonyn ensi vuoden suunnitelmista huhuja: isompia näyttöjä ja enemmän tehoa
Sony on syksyn aikana onnistunut nousemaan toiseksi suurimmaksi Android-valmistajaksi ohittaen HTC:n pienempien valmistajien sarjassa. Jos japanista lähtöisin olevaan huhuun on luottaminen, yhtiö aikoo panostaa vahvasti huippupuhelimiin ensi vuoden aikana.

Aiemmissa huhuissa on jo mainittu Sonyn viisituumainen Yuga-puhelin, joka saatetaan nähdä mahdollisesti jo tammikuun alun CES-messuilla. Alustavien tietojen perusteella Yuga on samaa tasoa esimerkiksi HTC:n julkistaman viisituumaisen Butterfly-mallin kanssa.Tulevan vuoden ensimmäiselle puoliskolle olisi japanilaislähteen mukaan luvassa useampia julkaisuja, joiden ruutujen koot vaihtelisivat neljästä tuumasta aina kuuteen tuumaan saakka. Tietojen perusteella Full HD vaikuttaisi vakiintuvan myös puhelinnäyttöjen resoluutioksi, sillä vain pienimmässä puhelimessa käytettäisiin 720p-resoluution paneelia.

Japanilaishuhussa puhutaan lisäksi vuoden toiselle puoliskolle sijoittuvasta koko vuoden lippulaivajulkaisusta, joka perustuisi neliytimiseen Cortex-A15-prosessoriin. Lippulaivan ruudun kooksi kerrotaan viisi tuumaa, muistia olisi kolme gigatavua, todennäköisesti Sonyn omaan tekniikkaan perustuvan kameran kennon kooksi 16 megapikseliä ja akun kooksi 3000 mAh.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Raattis
Raattis

1

Off-topic: Tunnen lähinnä vahingon iloa HTC:n putoamisesta kolmoseksi. Mitäs lopettivat markkinoiden parhaiden QWERTY-näppispuhelinten tekemisen ennen kun minä kerkesin hypätä Android-kelkkaan!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja