>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

ZTE vahvisti viisituumaisen puhelimen julkaisun tammikuussa

3
Teemu Laitila

ZTE vahvisti viisituumaisen puhelimen julkaisun tammikuussa
ZTE on vahvistanut yhtiön julkaisevan viisituumaisen Android-puhelimen tammikuun alkupuolella pidettävillä CES-messuilla. Puhelin tunnetaan nimellä ZTE Grand S.

Tarkemmat tiedot puhelimesta ovat vielä hämärän peitossa, mutta kyseessä on todennäköisesti aiemmin Nubia Z5 -nimellä tunnettu laite. Viiden tuuman näyttö toimii Full HD -resoluutiolla. ZTE on vahvistanut myös neliydinprosessorin.

Vahvistus laitteen julkaisulle tulee CES-messujen virallisesta aikataulusta, jossa puhelimen nimi mainitaan. Tiedoissa kerrotaan nimen lisäksi puhelimen "keraaminen materiaali" ja perinteinen kiinalainen tyyli. Sen väitetään myös soveltuvan hyvin muotitietoisille kuluttajille. Koska kyseessä on lippulaivamalli, kameran kenno tuskin jää alle 8 megapikselin ja käyttöjärjestelmänä löytynee Android Jelly Bean.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

ep_
ep_

1

Ja arvatenkin tuo ZTE:n puhelin on höylätty paperinohueksi akun kustannuksella. Tuon puhelimen (IMO pienikokoisen tabletin) akun speksit olisi mukava tietää. Olen melko varma, että akku ei tuossa laitteessa tule kestämään pitkään (ei ainakaan silloin erottuisi siltä osin muiden älypuhelimien joukosta). Valitettavasti puhelinvalmistajat panostavat liian vähän akkuihin: puhelimen muuten hyvistä ominaisuuksista kun ei oikein ole iloa, jos akussa ei riitä virtaa.

Vastaa
ric_91
ric_91

2

@1. Kumma juttu kun itse en ole kokenut lyhyttä akun kestoa mitenkään ongelmaksi. Kantaa mukana vaikka usb-laturia niin latauspaikkoja löytyy joka puolelta.

Puhelimena Galaxy Note ja akku kestää 6-24h yhdellä latauksella ;)

Vastaa
ep_
ep_

3

@2
Riippuu vähän käyttäjästä, mikä riittää akun kestoksi. :-) Itselle riittäisi, kun puhelin jaksaisi raskaammallakin käytöllä sen 12 tuntia (joka tietenkin myös näkyisi kääntäen siten, että puhelimen akku kestäisi pienellä käytöllä jopa muutamankin päivän, mutta tämä ei ole ainakaan itselleni tärkeää). Varsinkin huonossa verkossa netin käyttäminen imaisee tällä hetkellä puhelimen kuin puhelimen akun tyhjäksi alta aikayksikön.

Mutta tarpeita on erilaisia... Nykyinen akkujen tilanne menettelee, mutta hieman olisi parantamisen varaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.