Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp-päivitys toi tuen myös uusille Windows-puhelimille

6
Teemu Laitila

WhatsApp-päivitys toi tuen myös uusille Windows-puhelimille
WhatsApp-pikaviestimen Windows Phone -versioon on julkaistu uusi päivitys, joka korjaa bugeja ja parantaa suorituskykyä. Tärkeimpänä uudistuksena 2.8.1-versiossa on tuki myös Windows Phone 8 -laitteille.

WhatsApp on selvästi maailman suosituin pikaviestipalvelu. Sillä on yli 20 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää ja viestejä lähetetään miljardeja kuukaudessa. Suosioon ovat vaikuttaneet sen tuki kaikille merkittäville älypuhelinalustoille ja halpa hinta niilläkin alustoilla, jossa sovellus on maksullinen (iOS).

Laajan tuen lisäksi yleistymiseen on vaikuttanut se, että sovelluksen käyttäjätunnukset perustuvat käyttäjän puhelinnumeroon. Sovelluksen asentamisen jälkeen kontaktilistalla näkyvät heti kaikki käyttäjän puhelimessa olevat henkilöt, joilla sovellus on myös asennettuna. Toisaalta puhelinnumero estää sovelluksen käytön työpöydillä tai esimerkiksi tableteissa.

Koska Windows Phone -järjestelmä ei normaalisti salli kolmannen osapuolen viestimien ajamista taustalla, WhatsApp kiertää rajoitusta esiintymällä käyttöjärjestelmän suuntaan musiikkisoittimena. Windows Phone 8 -järjestelmässä tilanne on kuitenkin muuttunut, vaikka sovelluksessa uusia ominaisuuksia ei vielä hyödynnetäkään.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Pallero20
Pallero20

1

"Koska Windows Phone -järjestelmä ei normaalisti salli kolmannen osapuolen viestimien ajamista taustalla, WhatsApp kiertää rajoitusta esiintymällä käyttöjärjestelmän suuntaan musiikkisoittimena. "

saattaa selostaa miksi lumioihin lähetetyt viestit näkyy vastaanotettuina vasta kun kaverit avaa whatsapin

Vastaa
jkij
jkij

2

Mistä näitä juttuja keksitään??? Mulla on ollu ekasta päivästä lähtien whatsapp omassa lumia 920:ssä. Ja luuri ollu käytössä ihan 1. myyntipäivästä lähtien.

Vastaa
Azban
Azban

3

@2
Itse sain oman lumiani (920) pari viikkoa suomen julkaisupäivän jälkeen ja useampaan otteeseen koetin etsiä tässä välillä whatsappia marketista, mutta nyt vasta löytyi.

Vastaa
TUHKANE
TUHKANE

4

2@ whatsapp kerkesi olla pari pv sovelluskaupassa wp8:lla, kun se vedettiin pois koska se oli niin buginen, ja launtaina muistaakseni se bongasin ekaa kertaa, kun melkein joka päivä kävin kattomassa, kun sitä vesikielellä odottelin.. :D

Nyt kun on whatsappiki 920:sellä ainut puute sovellusten osalta on kunnollinen instagram.. :3

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

5

Jokohan Whatsapp aukeaisi WP8, esim. L920 sujuvammin.. Kokemuksia? Tuskastuttaa hieman kun aukeaa hitaammin L900 kuin vanhemmassa E7:ssa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja