Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone 7.8 tuli jakoon ensimmäisiin Lumia-puhelimiin

14
Teemu Laitila

Windows Phone 7.8 tuli jakoon ensimmäisiin Lumia-puhelimiin
Nokia ja Microsoft ovat ilmeisesti aloittaneet ensimmäisten Windows Phone 7.8 -päivitysten jakelun, huolimatta aiemmasta tammikuuhun viitanneesta aikataulusta. Hollantilainen WP7.nl-sivusto kertoo saaneensa Lumia 800 -puhelimeen virallisen päivityksen Zune-ohjelman kautta.

Aiemmin päivitykset ilmestyivät Nokian puhelinten epävirallisiin päivityksiin käytettävän NaviFirm-sovelluksen tarjontaan ja muutamia päiviä myöhemmin myös Nokian omille palvelimille. Tarjolla olevien päivityspakettien perusteella Nokian koko ensimmäisen sukupolven Lumia-mallisto tulee saamaan päivityksen ainakin jollain aikavälillä.Hollantilaissivuston mukaan päivitys koostuu kaikkiaan neljästä eri paketista, jos puhelin on päivitetty viimeisimpään Windows Phone 7.5 -versioon. Sivuston julkaiseman kuvakaappauksen perusteella Windows Phone 7.8 -järjestelmän versionumero on 7.10.8858.136.

Kuten aiemmin odotettiin, päivityksen mukana saapuu muun muassa uusi kotiruutu sekä esimerkiksi Windows Phone 8 -tyylinen Xbox-sovellus.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

oxygenol
oxygenol

2

Lumia 710 päivitys tammi-helmikuu vaihteessa täällä suomessa.
Kiitokset tästä pystyy lähettämään tuttuun tapaan E-Flopille.
Oli kyllä vika noklan puhelin tuo 710 joka tähän talouteen tulee.

Vastaa
oxygenol
oxygenol

3

Lumia 710 päivitys tammi-helmikuu vaihteessa täällä suomessa.
Kiitokset tästä pystyy lähettämään tuttuun tapaan E-Flopille.
Oli kyllä vika noklan puhelin tuo 710 joka tähän talouteen tulee.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
sdafw (vahvistamaton)

5

Ei perustu, aikatauluista ei ole tullut mitään tarkempaa aikaa julki. Kerrottu on vain, että vuoden vaihteessa päivitykset alkavat. Mutta nekään ei pitänyt paikkansa, vaan päivitykset alkoivat jo.

Vastaa
oxygenol
oxygenol

6

Kuulin vanhalta duunikaverilta (nykyään nokialla saksassa) että menisi tammikuun puolelle, mahdollisesti jopa helmikuun alkuun. Ekana pyrkivät saamaan Lumia 800/900 Puhelimet päivitettyä jonka jälkeen alkaakin sitten 610/710 päivitykset.

Toisaalta eihän tuokaan ollut 100% varmaa tietoa, vihjaisu vain.

Vastaa
Fantasos
Fantasos

7

Auttakaa ymmärtämään:
Nokia päivittää 800/900 Lumiat _etuajassa_ Mucrosoftin virallista aikataulua (ja muita WP7 valmistajia) SEKÄ päivittää 610/710 luurit aikataulussa, joten ihmiset valittavat siitä?
Onko se jotenkin omasta pois, että naapuri osti kalliimman Lumian ja saa siitä pari viikkoa nopeampaa palvelua?
Suomalainen perikateus nostaa päätään, sanoisin.

Sent from my Nokia Lumia 800

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
samppa38 (vahvistamaton)

12

Päivitys Nokia Lumia 800 Windows Phone 7.8 saa, ei ole vielä ladattavissa. Se kertoo tiedottaja Nokian Tweakers. Päivitys otetaan käyttöön suunnitellusti vuoden 2013 alussa kautta Zune työpöytäohjelmisto.

Nokia Lumia 800 Jos päivitys jo näkyy joillakin Zune, Nokian mukaan se on esituotanto laite, puhelin, joka luotiin ennen kuin puhelin oli virallisesti kaupoissa. Nämä ovat enimmäkseen yksilöitä joita testata kehittäjille ja medialla. Ihmiset, jotka ovat laitteen julkaisunsa jälkeen vähittäismyyntikanavien kautta ostanut, saavat päivityksen vielä. Käyttäjät saavat viestin puhelimeen kun päivitys voidaan asentaa, sanoo Nokia. Eli turha toivo odottaa ennen ensi vuoden alkua virallista päivitystä.

Vastaa
mcmopo
mcmopo

13

Mitä kaikkea tuo hollannin päivitys tuo uutta? Navifirmin päivityksistä vain yksi versio sisälsi bluethoot tiedostojen jaon ja soittoäänien teko-ohjelman (omista mp3:sta). Mutta muissa versioissa noita ei näkynyt. Eli sisältääkö kaikki viralliset päivitykset nuo?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
HDFOIWEHJOGFI (vahvistamaton)

14

mulla on ladattuna ilman zonea Windows phone 7.8 suoraan Nokia care suite ohjelman kautta joka latasi virallisen Windows phone 7.8 ja asensi sen minun Nokia Lumia 800 ja on Suomen kielinen myös.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.