Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n isoruutuinen Butterfly ei ehkä sittenkään saavu Eurooppaan

3
Teemu Laitila

HTC:n isoruutuinen Butterfly ei ehkä sittenkään saavu Eurooppaan
Ison englantilaisen jälleenmyyjän ilmoituksen mukaan HTC:n viisituumaista Butterfly-mallia ei tulla julkaisemaan lainkaan Euroopan markkinoille. HTC:n vastaus Samsungin Note-sarjalle on jo julkaistu Japanissa ja Yhdysvalloissa eri nimillä.

Osa eurooppalaisista jälleenmyyjistä otti laitteen jo ennakkotilausvalikoimiinsa kun HTC lisäsi mallin kaikessa hiljaisuudessa nettisivuilleen. Englantilainen Expansys-kauppa on kuitenkin ilmoittanut ennakkotilaajille tilausten perumisesta, sillä HTC ei aio julkaista puhelinta Euroopassa.
Syynä julkaisun perumiselle saattaa olla uusi lippulaivamalli M7, jota odotetaan saapuvaksi Barcelonan Mobile World Congress -messuilla helmikuussa. Nykyisten tietojen perusteella M7 ei juuri edes eroa alkuperäisestä Butterfly-mallista. M7 saattaa siis olla viritelty Butterfly, mikä tekisi alkuperäisen mallin julkaisun Euroopassa tarpeettomaksi.

Erona laitteiden välillä vaikuttaisi olevan lähinnä M7:n mahdollisesti korkeampi kellotaajuus. Molemmissa laitteissa on viiden tuuman Full HD -näyttö.

(Uutiskuvassa Japanissa julkaistu J Butterfly)

Kommentit (3)

DeNiWar
DeNiWar

1

Ei kyllä uskalla muutenkaan enää HTC:tä ostaa Desire Z:n jälkeen...
Meni ainakin itseltä täysin luottamus valmistajaan joka hylkää laitteen lähes samantien julkaisun jälkeen, puhelimen ainoaksi päivitykseksi jäi Android 2.2->2.3.3, edes bugi & tietoturvakorjattua 2.3.5 versiota androidista eivät ole suostuneet koskaan tuomaan kun taas samaanaikaan julkaistulle HD mallille tuli useampiakin päivityksiä, vaikka lopulta pettivät senkin lupaukset 4.0:aan päivittämisestä.

Vastaa
mikis1
mikis1

3

Eikö tuo melkeimpä enemmän kilpaile SGSIII:n kanssa kuin noten? Lähempänä tuo 5 tuuman näyttö on SIII:n 4,8 tuumaista kuin noten 5,5 tuuman näyttöä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja