>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Paljastuksia Apple-työntekijöistä: tuhoutuneita laitteita, varkauksia ja huumeita

10
Teemu Laitila

Paljastuksia Apple-työntekijöistä: tuhoutuneita laitteita, varkauksia ja huumeita
Applen omissa myymälöissä sattuu ja tapahtuu, ainakin jos on uskominen Apple Store -myymälöiden henkilökunnan Gizmodo-sivustolle lähettämiä tarinoita. Gizmodo julkaisi jo elokuussa kertomuksia teksasilaisesta Apple Store -myymälästä, joka puolestaan sai suuren joukon muualla työskenteleviä Apple-asiakaspalvelijoita kertomaan omat villit tarinansa.

Tarinoissa kuvailtiin niin suoranaisia varkauksia kuin myytävien laitteiden tahallista tuhoamista varastossa. Erään tarinan mukaan työntekijät kisasivat varastossa siitä, kuka onnistuu saamaan iPadiin aikaan suurimman halkeaman.

Takahuoneissa tapahtuu myös muuta. Muutamassa tarinassa kerrottiin työntekijästä, joka käytännössä toimitti huumeita koko työntekijäkunnalle myymälän johtoa myöten. Lisäksi korjaukseen saapuneen Mac-koneen sisältä löytynyt pussillinen kokaiinia löysi uuden omistajan pikavauhtia.Omien ja tuttavien rikkoutuneiden laitteiden vaihtaminen "takuuvaihtoina" vaikutti viestien perusteella täysin normaalilta toiminnalta. Lisäksi töistä varasteltiin kaikkea puhelimista näyteikkunoiden Beatles-hahmoihin ja jättimäisiin iPod Touch -koristeisiin.

Asiakkaiden kannalta ikävintä on kuitenkin huoltoon saapuneiden puhelinten kuvagallerioiden läpikäyminen mahdollisten yksityisten kuvien varalta. Työntekijöiden tarinan mukaan monessa myymälässä ensimmäinen käsittely, johon viehättävän naisasiakkaan puhelin tai tietokone joutuu, on kuvagallerian selaaminen läpi ja mahdollisten löytöjen tallentaminen "omaan käyttöön" tai nettiin jaettavaksi.

Vaikka tarinat kuulostavat villeiltä, tilanne tuskin eroaa merkittävästi monesta muusta isosta ketjusta. Silti tarinat tekevät täydellisyyden tavoittelustaan tunnetun Applen julkikuvaan isomman lommon. Asiakkaan kannalta tarinan opetus on ainakin se, että mihin tahansa vietkin puhelimen tai tietokoneen huoltoon, varmista, ettei kiintolevyltä löydy materiaalia, jonka et halua päätyvän yleiseen jakeluun.

Kaikki tarinat voi lukea Gizmodon sivuilta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

Anonyymi käyttäjä
(vahvistamaton)

3

Tietää huonoja aikoja Applelle. Osakekurssi tänään todennäköisesti laskee useita prosentteja.

Vastaa
Michelola
Michelola

5

eikai sitä kukaan selvinpäin ja selväjärkisenä kestä kun päivästä toiseen joutuu tommosen paskaroinan keskellä töitä tekeen

Vastaa
pentsu
pentsu

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Michelola:

eikai sitä kukaan selvinpäin ja selväjärkisenä kestä kun päivästä toiseen joutuu tommosen paskaroinan keskellä töitä tekeen

Paskaa lattialla, vai mitä oikein meinaat?

Vastaa
captcurzk
captcurzk

8

Omien ja tuttavien rikkoutuneiden laitteiden vaihtaminen "takuuvaihtoina" vaikuttaa täysin normaalilta toiminnalta. Lisäksi töistä varastetaan kaikkea puhelimista?? näyteikkunoiden Beatles-hahmoihin ja jättimäisiin iPod Touch-koristeisiin.

Just että sillälailla :)

Vastaa
pentsu
pentsu

9

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti captcurzk:

Omien ja tuttavien rikkoutuneiden laitteiden vaihtaminen "takuuvaihtoina" vaikuttaa täysin normaalilta toiminnalta. Lisäksi töistä varastetaan kaikkea puhelimista?? näyteikkunoiden Beatles-hahmoihin ja jättimäisiin iPod Touch-koristeisiin.

Just että sillälailla :)

Ja sitten jos viitsii lukea koko jutun, niin siellä myös mainitaan:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti uutinen:

Vaikka tarinat kuulostavat villeiltä, tilanne tuskin eroaa merkittävästi monesta muusta isosta ketjusta.


Tuokin on varmasti totta.

Vastaa
captcurzk
captcurzk

10

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti captcurzk:

Omien ja tuttavien rikkoutuneiden laitteiden vaihtaminen "takuuvaihtoina" vaikuttaa täysin normaalilta toiminnalta. Lisäksi töistä varastetaan kaikkea puhelimista?? näyteikkunoiden Beatles-hahmoihin ja jättimäisiin iPod Touch-koristeisiin.

Just että sillälailla :)

Ja sitten jos viitsii lukea koko jutun, niin siellä myös mainitaan:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti uutinen:

Vaikka tarinat kuulostavat viileiltä, tilanne eroaa merkittävästi monesta muusta isosta ketjusta.


Tuokin on varmasti totta.

Niinpä,
Ainakin Applen omissa myymälöissä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista! ...Heh

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.