Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn tulevat Xperia-lippulaivat kuvissa

2
Sami Koivunen

Sonyn tulevat Xperia-lippulaivat kuvissa
Sony on vuotanut virallisia kuvia tulevasta viiden tuuman lippulaivastaan, jonka odotetaan tekevän ensiesiintymisen tämän vuoden CES-messuilla. Koodinimellä "Yuga" tunnettu Xperia Z -puhelimen lisäksi kuvavuotoa saatiin "Odin"-koodinimellä tunnetusta Xperia ZL -puhelimesta. Kuvien perusteella Xperia Z edustaa perinteisempää linjaa, kun taas Xperia ZL sisältää vähemmän näytön reunalla sijaitsevia mustia reunoja ja etukamera on sijoitettu puhelimen alaosaan.

Aiempien huhujen perusteella Xperia Z sisältää Qualcommin neliytimisen Snapdragon S4 Pro -piirin, kaksi gigatavua RAM-muistia, LTE-yhteydet ja microSD-paikan. Puhelimen kameran odotetaan sisältävän joko 12 tai 13 megapikseliä ja ruutu on varusteltu 1080p-näytöllä. Käyttöjärjestelmänä puhelimessa on Android 4.1 Jelly Bean. On vielä epäselvää sisältääkö Xperia ZL samanlaiset sisuskalut. GSM Arenan huhujen mukaan Xperia ZL olisi Z-mallia paksumpi ja painavampi.Laitteesta kuvia aiemmin vuotanut kiinalaissivusto väitti, että Xperia Z -mallin toimitukset alkaisivat normaalista poiketen jo tammikuussa vain vähän aikaa CES-messujen jälkeen.

Kuvissa Xperia Z -malli on vasemmalla ja Xperia ZL oikealla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Jarissimo
Jarissimo

1

Toivottavasti olen oikeassa ja tuo zl olisi qwerty.. seliträisi pienemmät mitat noissa kuvissa kun paksuutta voisi olla enemmän. Lisäksi tuo kameran paikka olisi perusteltua.

Vastaa
Teknotuuletin
Teknotuuletin

2

@1 se olisi kyllä ihan mukava yllätys näille puhelinmarkkinoille, joista ei qwerty-puhelimia löydy nimeksikään, toivottavasti eivät menisi liian paksua (Katson sinuun n900) tekemään, sillä se pelottaisi näinä aikoina mahd. ostajia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja