Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraava iPhone antoi itsestään jo ensimmäiset merkit

15
Teemu Laitila

Seuraava iPhone antoi itsestään jo ensimmäiset merkit
Vuosi on saatu vaihdettua uuteen ja sen myötä voidaan ottaa käsittelyyn myös seuraavaan iPhoneen liittyvät huhut. The Next Web raportoi, että ensimmäiset merkit uudesta puhelinmallista ovat ilmestyneet sovelluskehittäjien latauslokeihin.

Suosittujen iPhone-sovellusten kehittäjien mukaan latauslokeihin on ilmestynyt uusi laite "iPhone6.1", joka järjestysnumeronsa perusteella on seuraaja nykyisen sukupolven iPhone5.1 tai iPhone5.2-laitteille (numero riippuu LTE-piirin versiosta). Puhelimen käyttöjärjestelmäksi on merkitty iOS 7.
The Next Webin mukaan lokeihin ilmestyneiden laitteiden IP-osoitteet osoittavat Applen omistamiin Cupertinossa sijaitseviin osoitteisiin, mikä vahvistaa tietojen uskottavuutta. Seuraavan sukupolven iPhonen odotetaan saapuvan vuoden puolivälin jälkeen eli laitteen yhteensopivuustestien näkyminen lokitiedostoissa ei ole sinänsä yllättävää.

Tulevasta iOS 7 -käyttöjärjestelmä todennäköisesti nähdään kehittäjille tarkoitettu esiversio jo Applen kehttäjätapahtumassa WWDC:ssa, joka järjestetään yleensä kesäkuussa San Franciscossa.

Pelkkä nimi tiedostossa ei vielä kerro itse puhelimesta mitään, mutta sen odotetaan olevan enemmänkin välimalli eli iPhone 5S eikä välttämättä iPhone 6. Topeka Capital Marketsin analyytikko kuitenkin uskoo, että tulevan iPhonen julkaisu on Applelta merkittävä irtiotto nykyisestä yksi puhelin vuodessa -mallista. Analyytikon mukaan luvassa olisi kaksi versiota eri kokoisilla ruuduilla sekä lisäksi vielä useampia eri värivaihtoehtoja. Pienemmällä ruudulla varustetulla halvemmalla mallilla Apple voisi kilpailla paremmin esimerkiksi kehittyvien maiden markkinoista Android- ja WP-puhelinten kanssa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (15)

entarviiaccoa (vahvistamaton)

1

Johan viime puhelimestä on kulunut jo pari kuukautta.............. nykymenoa D

Vastaa
LukeWarm
LukeWarm

2

Näin sitä apple-uskovaisia lypsetään. Ja kiinalaisissa hehtaarihikipajoissa 10-vuotiaat altistuvat myrkyllisille kiillotusaineille hinkatessaan jokaista puhelinta ennen pakkaamista, hyvä vaan että riittää töitä.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

5

Jotenkin taas ihmetyttää uutisointi ja etenkin kommentit.

Kun uutta mallia ja käyttistä on tullut varsin tasaisella noin vuoden syklillä ei luulisi olevan yllätys että tässä vaiheessa seuraavien julkaisujen kehitys on jo pitkällä.

Kitinä julkaisutahdista on aika erikoista, Apple kun julkistaa uutuuksia jokseenkin pisimmällä intervallilla verrattuna kilpailijoihin.

Jos sanoilla "floppi" ja "välimalli" tarkoitetaan sellaisia suurmenestyksiä kuin mitä edelliset iPhonet ovat olleet, toivon että niitä tulee vielä paljon lisää.

Vastaa
JoukoT (vahvistamaton)

6

Huhujen mukaan iPonyjä olisi tulossa useampaa eri kokoa ja värivalikoimakin olisi nykyistä suurempi. AMAZING!!!!!

Vastaa
veeman07
veeman07

9

Nokialla pienenä erona se että toimimaton puhelin vaihdetaan kyselemättä uuteen eikä lähetetä huoltoon (tämä siis jos asiakas reklamoi 7 päivän sisällä ostohetkestä) applella puhelin lähtee aina huoltoon..

Vastaa
Abcabc375
Abcabc375

10

@7,@9 Oho, mulla kävi sillee et iPhone 5 oli hajalla ku otin sen paketist, sitten soitin Applelle sitten ne lähetti uuden ovelle ja haki vanhan ovelta.. Kaikki tämä tapahtui kahdessa päivässä. Taitaa kaveris olla kova valehtelee.

Vastaa
veeman07
veeman07

12

Kertomani on totta 100 prosenttisesti. Kaverini osti iphone5 dnakaupasta ja se ei tosiaan toiminut paketista oton jälkeen. Myymälässä kerrottiin että he eivät voi vaihtaa puhelinta uuteen, koska apple määrää niin. Itse epäilenkin kertomaasi juttua valheeksi, koska minun kertomani tarina on todellakin tosi!

Vastaa
Jonahan
Jonahan

13

@11 @12

Tapauksissanne taitaa olla erona ostopaikka. Toinen oletettavasti ostettu Applen nettikaupasta ja toinen DNA-kaupasta. Vikatapauksista huolehtii ensisijaisesti jälleenmyyjä, jälleenmyyjän päättämillä ehdoilla. Jos DNA-kauppa haluaisi antaa uuden suoraan tilalle, ei Apple nähdäkseni voisi sitä mitenkään estää.

DNA-kaupan tapa kuulostaa Applen kanssa sovitulta minimiratkaisulta, jota parempi palvelu tietenkin maksaisi DNA:lle enemmän mm. koska joutuisi pitämään enemmän inventaaria.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

14

@11 @12

Tapauksissanne taitaa olla erona ostopaikka. Toinen oletettavasti ostettu Applen nettikaupasta ja toinen DNA-kaupasta. Vikatapauksista huolehtii ensisijaisesti jälleenmyyjä, jälleenmyyjän päättämillä ehdoilla. Jos DNA-kauppa haluaisi antaa uuden suoraan tilalle, ei Apple nähdäkseni voisi sitä mitenkään estää.

DNA-kaupan tapa kuulostaa Applen kanssa sovitulta minimiratkaisulta, jota parempi palvelu tietenkin maksaisi DNA:lle enemmän mm. koska joutuisi pitämään enemmän inventaaria.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja