Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook testaa puhelinominaisuuksia Messenger-sovelluksessa

1
Teemu Laitila

Facebook testaa puhelinominaisuuksia Messenger-sovelluksessa
Facebook harkitsee VoIP-puheluiden tuomista yhtiön pikaviestisovellukseen Facebook Messengeriin. Puhepalveluiden tarjoaminen tekisi Facebookin pikaviestimestä suoran kilpailijan esimerkiksi Skypelle ja sen laaja levinneisyys saattaisi mullistaa IP-puhelut.

Puhelinominaisuuksia testataan tällä hetkellä vain Kanadassa, jossa käyttäjät voivat soittaa Facebook-kavereilleen netin kautta myös älypuhelintaan käyttäen. Jos kokeilu sujuu hyvin, VoIP-ominaisuudet saatetaan tuoda kaikkien Facebook-käyttäjien saataville.

Toteutuessaan VoIP-tuella voisi olla merkittäviä vaikutuksia puhelinten käyttöön. Vaikka älypuhelimille on jo nyt tarjolla useita tapoja soittaa puheluita ilmaiseksi netin kautta, Facebookin laaja levinneisyys voisi olla viimeinen tarvittava sysäys IP-puheluiden tuomisessa valtavirran käyttöön. Tähän mennessä moni on jo korvannut suuren osa tekstiviesteistä Facebookin sovelluksella tai muilla vastaavilla palveluilla kuten WhatsAppilla.Muille kuin kanadalaisille käyttäjille on myös tuotu jakoon päivitys, joka mahdollistaa pienten ääniviestien lähettämisen Messenger-sovelluksen avulla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

wigu
wigu

1

Olenko nyt ymmärtänyt väärin? Microsoft on ilmoittanut ainakin minulle, että messenger loppuu ja jatkuu Skypellä.Msn on ilmeisesti ostanut Skypen palvelun kokonaan. Jatkaako messenger tästä huolimatta facebookissa ja kilpailee omaa ohjelmaansa vastaan Skypellä ? ;D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja