Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nämä hahmot olivat ehdolla Android-maskoteiksi

1
Teemu Laitila

Nämä hahmot olivat ehdolla Android-maskoteiksi
Googlen vihreä pyöreähkö Bugdroid-nimellä tunnettu sympaattinen robotti on kaikille tuttu, mutta Bugdroidille oli myös vaihtoehtoja ennnen Android-järjestelmän virallista julkaisua. Googlen Android-insinööri Dan Morril jakoi Google+-palvelussa joukon kuvia alkuperäisistä, vaikkakin epävirallisista Android-maskoteista.

Piirtäjänsä mukaan nimetyt Dandroid-hahmot kehitettiin alun perin Googlen sisäiseen Android-julkistukseen, joka oli tarkoitettu yhtiön omille kehittäjille. Morrill kertoo kaivanneensa esitykseen edes jotain hahmoja ja eri väriset Dandroidit syntyivät "parin tunnin Inkscape-työskentelyn" tuloksena.
Morrillin mukaan hahmot olivat hetken aikaa suosittuja Android-tiimin keskuudessa, mutta ennen Androidin virallista julkaisua Irina Blok esitteli nykyisen vihreän Bugdroid-hahmon, joka päätyi käyttöjärjestelmän lopulliseksi maskotiksi. Morrill pitää Blokin ideaa Bugdroidista onnekkaana sen vuoksi, ettei Dandroid-hahmoja tarvinnut ikinä käyttää muualla.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja