>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lenovolta uusi jättikokoinen huippupuhelin

2
Sami Koivunen

Lenovolta uusi jättikokoinen huippupuhelin
Kiinalainen Lenovo on esitellyt käynnissä olevilla CES-messuilla seuraajan yhtiön valmistamalle K800-älypuhelimelle. Uusi lippulaiva kantaa nimeä K900 ja mitoiltaan se on kunnioitettava 5,5 tuuman Full HD -puhelin. Android-käyttöjärjestelmää käyttävä puhelin pohjautuu uuteen Intel Clover Trail+ -piirisarjaan, joka on selvä edistysaskel aiemmasta Medfield-piirisarjasta.

GSM Arenan mukaan Lenovo K900:n näyttö sisältää 400 pikseliä tuumassa (PPI). Painoa laitteella on 162g ja paksuutta ainoastaan 6,9 millimetriä. Puhelin on siis ohuimpia luokassaan ruostumattomasta teräksestä ja polykarbonaatista valmistetulla rakenteellaan. Lisäksi K900:n näytön suojana on Gorilla Glass 2. Laitetta kiihdyttää kaksiytiminen Intel Atom Z2580 -prosessori. Sisäistä tallennustilaa on 64 gigatavua ja puhelin sisältää paikan microSD-kortille.

Uutuuden takakamerassa on 13 megapikseliä Sonyn Exmor BSI -tekniikalla toteutettuna. Kahden megapikselin etukamera tarjoaa poikkeuksellisen 88 asteen kuvauskulman parempia videopuheluita ja omakuvia silmälläpitäen. Laite tulee markkinoille huhtikuussa yhtiön kotimaassa Kiinassa ja "valituille markkinoille" sen jälkeen. Hintatiedot puhelimesta julkaistaan myöhemmin.Viime elokuussa kiinalaisjätti julkaisi huippuominaisuuksilla varustellun K860-mallin, mutta länsimaissa puhelin ei ole sittemmin otsikoita kerännyt.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

tonttila
tonttila

1

Kuka ehtii ekana muistuttamaan ettei toi pärjää samsungille tai applelle ku siinä on niin huono prossu joten ihan turha ostos..

Eli note-koko alkaa olla se uusi juttu?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.