Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vakuutusyhtiö paljastaa: Näissä paikoissa puhelin hajoaa yleisimmin

2
Teemu Laitila

Vakuutusyhtiö paljastaa: Näissä paikoissa puhelin hajoaa yleisimmin
Yleisin ongelma nykyisen kaltaisissa vähintään etupintansa osalta (joissain tapauksissa kokonaan lasipinnoitetuissa) puhelimissa on nimenomaan näytön lasin hajoaminen. Vakuutuspalveluita tarjoava Squaretrade on koostanut infografiikan siitä missä ovat kodin vaaranpaikat puhelimen rikkoutumisen kannalta.

Erityisen varovainen kannattaa Squaretraden mukaan olla keittiössä, jossa sattuu noin viidennes iPhone-puhelinten (ja todennäköisesti myös muiden puhelinte) hajoamisista. Tarkkana kannattaa olla myös vessassa ja pyykkiä pestessään, sillä viisi prosenttia iPhone-omistajista on laittanut puhelimensa pesukoneeseen ja yhdeksän prosenttia tiputtanut vessanpyttyyn.

Grafiikasta käy myös ilmi, että yleisin kosteusvahinkojen syy on vesi oluen ollessa osallisena 12 prosenttiin vahingoista.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Terppa22 (vahvistamaton)

2

Ehkä iPhone-käyttäjät eivät ole niitä ihmisistä fiksuimpia muutenkaan..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja