Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi iPhone-huhu ennustaa jo 4,8 tuuman ruutua

5
Teemu Laitila

Uusi iPhone-huhu ennustaa jo 4,8 tuuman ruutua
Tänä vuonna iPhone-huhut ovat olleet (jos mahdollista) aiempaakin villimpiä ja eri tahoilta on ennustettu useampaa eri kokoista laitetta sekä lisäksi vielä montaa eri värivaihtoehtoa. Tuoreimmassa huhussa povataan jopa 4,8 tuuman kokoista iPhone-mallia.

Esimerkiksi Techno Buffalo -sivusto kertoo China Timesin alkuperäiseen uutiseen perustuen, että isompiruutuinen malli olisi tarkoitus julkaista tulevan iPhone 5S -puhelimen lisänä. Aiemmissa huhuissa on povattu muun muassa halvempaa erityisesti kehittyville markkinoille suunnattua iPhone-mallia (jonka tulon Apple kiistää), mutta kuten Techno Bufalo huomauttaa, 4,8 tuuman ruudulla varustettu puhelin tuskin on ainakaan nykyistä halvempi.


China Times kutsuu laitetta nimellä iPhone Math, joka poikkeaa kaikista Applen tähänastisista nimeämiskäytännöistä. Kyseessä saattaa siis olla koodinimi tai pelkkä käännösvirhe kiinalaislehdessä. Raportti kertoo, että isoruutuisen iPhonen valmistus olisi tarkoitus aloittaa huhtikuussa ja China Times jopa listaa eri komponenttien valmistajat. Kokoonpanosta vastaa lehden mukaan Hon Hai Industries Co. Ltd.

Sekä iPhone 5S -mallin että tulevan "iPhone Math" mallin julkaisuajankohdaksi kerrotaan kesäkuu, mikä on aikainen ajankohta Applen aiempiin julkaisuihin nähden. Toisaalta kesään osuvasta julkaisusta on kuultu huhuja jo aiemmin.

Tähänkin iPhone-huhuun kannattaa suhtautua suurella varauksella. Varmaa on vain se, että iPhone 5 saa seuraajan kesällä tai syksyllä. Eri kokoisten, väristen ja hintaisten mallien julkaisu on edelleen epävarmalla pohjalla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Ranvier
Ranvier

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti AkZuh:

Toivottavasti ei pidä paikkaansa. Nykyisen iPhone 5: sen näyttö, 4" on täysin sopiva koko, eikä suurempaa kyllä kaipaa taskuunsa!

En kyllä ymmärrä yhtään, että miten se on sinulta pois, jos tuodaan lisää vaihtoehtoja. Tai että jos joku toinen sinulle täysin tuntematon henkilö haluaa isommalla näytöllä varustetun puhelimen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
geezerbloke (vahvistamaton)

3

@2

Yleensä ne, jotka ovat juuri ostaneet uuden puhelimen, karsastavat uutisia tulevista, isommalla näytöllä varustetuista malleista. Ja kuitenkin vuoden parin kuluttua hekin vaihtavat isompiruutuiseen. Olen huomannut, että tämä pätee kaikkiin merkkeihin.

Itse ostaisin seuraavan kännykän mahdollisimman isolla näytöllä, mutta "pohja se on miunki säkissäin", eli jossain 6-6.3" tuuman näyttökoon kohdalla. JOS reunukset ovat minimaaliset.

Vastaa
3rd_party
3rd_party

4

"Yleensä ne, jotka ovat juuri ostaneet uuden puhelimen, karsastavat uutisia tulevista, isommalla näytöllä varustetuista malleista. Ja kuitenkin vuoden parin kuluttua hekin vaihtavat isompiruutuiseen."

No, tällä hetkellä ei ole paljon muita vaihtoehtoja kuin ostaa isompi ruutuinen mikäli haluaa laitteensa kaikilla herkuilla. Halusi sitä isoa ruutua tai ei.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja