Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone 7.8 -päivitys jakeluun ennen kuunvaihdetta

9
Matti Vähäkainu

Windows Phone 7.8 -päivitys jakeluun ennen kuunvaihdetta
Odotettu Windows Phone 7.8 -päivitys saapuu uusimpien tietojen mukaan kuluvan kuun viimeisenä päivänä. Tiedon päivityksestä ilmoitti Windows Phone Kolumbia Facebook-sivullaan.

Lyhkäisestä viestistä ei paljastu onko kyseessä maa- tai aluekohtainen vai maailmanlaajuinen julkaisu. Microsoft on aiemmin kertonut päivityksen saapuvan jossain vaiheessa ensimmäistä vuosineljännestä. Nokia on puolestaan vihjannut, että päivitys nähtäisiin tammikuun aikana.

Windows Phone 7.8 -päivitys tuo vanhemmille laitteille Windows Phone 8:sta tuttuja ominaisuuksia, kuten uudet Live Tiles -koot ja teemat. Windows Phone 7.8 löytyy jo julkaistusta Lumia 505 -mallista (kuvassa).


Puhelinvertailu tarkastaa käyttöjärjestelmän uusimman päivityksen tuoreeltaan heti julkaisun jälkeen.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Selecti
Selecti

1

Sais tulla jo nii näkee että heitänkö lumiani laatikkoon ja ostan uuden puhelimen. Lumia ollut kyllä suuri pettymys.

Vastaa
7520G
7520G

2

Tuskimpa tämä uusi päivitys mitään hirmu mullistavaa kenenkään mielestä tuo. Jos ei WP:stä tykkää ni ei tykkää, toki tuo uusi tiilien asettelu juttu on ihan kiva.

Vastaa
mcmopo
mcmopo

3

@1 Tämä päivitys ei lisää oiekastaan muuta kuin tiilien hallintaa. Muut edut on...

Nokian pari ohjelmaa minkä avulla voi lähettää tiedostoja bluethootin avulla ja tehdä soittoääniä MP3:sta.

IE:n oletuselaimen voi vaihtaa googleen.

Mutta käytännössä järjestelmä pysyy yhtä huonona kuin ennenkin.

Vastaa
figo10
figo10

4

Hienoa! Paras vain paranee. En oikeasti jaksa ymmärtää mistä ärripurri kumpuaa. Androidit ja Appletukset kokeiltu ja voiton vie kyllä WP. Toki voin myöntää olleeni skeptinen aluksi WP:n suhteen, mutta kun sitä alkoi oikeasti käyttämään niin ei paluuta ole takaisin muihin. Niin ja löytyyhän noista kotikoneista Win8 myöskin jo...Ehkä kohta WP8 luurikin sitten. :P

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

5

@3
Yhtä hyvänä kuin ennenkin. ;)

Tosin small-kokoiset live-ruudut voi olla joillekin tosi hyväkin uudistus. Jos paljon tavaraa tykkää pitää ruudulla, niin niistä monet menee pienenä ruutunakin, jolloin tilaa jää enemmän muille.

Lisäksi näytön oikean reunan "surunauhan" poistuminen luo paremman ulkoasun. Pieniä muutoksia, mutta luultavasti monilla vanhan WP7.5 luuri tuntuu aivan uudelta päivityksen jälkeen.

Vastaa
lakuvale
lakuvale

6

Miksikös mun Lumia 800 on ollut tuo päivitys jo uudesta asti. Ostettu 20.12.12
Pikkulaatikot on tosiaan käteviä. Saa esim tärkeimmät yhteystiedot kätevästi näkyviin, viemättä koko näyttöä. Melkein yhtä hyvä kuin pikavalinnat ennen vanhaan.
Soittamisessa muutenkin tuo Lumia meni aika paljon taaksepäin E5:n verrattuna.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jari83 (vahvistamaton)

7

En tosiaan ymmärrä miksi Windows Phonesta valitetaan.. mitään kunnon perusteluja ei yleensä kukaan anna. Ohjelmien "vähyys" ei ole ainkaan itselläni yhtään haitannu. Älyttömän hyvä on käyttää vaikka omistankin vain aavistuksen rajallisen Lumia 610:n.

Vastaa
guugle
guugle

8

Samaa mieltä jari83 :n kanssa, sekä nyt on tullut sovelluksia jo aika paljon, kohta windows phoneen saa kaikki tärkeät sovellukset.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja