Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n Full HD -puhelin virallistettiin

2
Matti Vähäkainu

LG:n Full HD -puhelin virallistettiin
Japanilaisoperaattori NTT DoCoMo on esitellyt osana kevään matkapuhelintarjontaansa LG:n huhutun Optimus G Pro -älypuhelimen. Viisituumaisella Full HD -näytöllä varustettu lippulaiva onkin juuri viime viikolla vuotaneiden tietojen mukainen laite.

Laitteen sisuksissa hyrrää APQ8064-järjestelmäpiirin neljä 1,7 gigahertsin Krait-ydintä, jotka vauhdittavat Android 4.1 Jelly Beaniä. Muutkin huhutut ominaisuudet pitivät kutinsa. Laitteesta löytyy 2 gigaa RAM-muistia, 32 gigatavua tallennustilaa, 13 megapikselin kamera sekä LTE-yhteydet.Puhelimen mitat ovat 139 x 70 x 10mm ja painoa sillä on 160 grammaa. Akkukapasiteettia on laitteeseen mahdutettu kiitettävät 3000 milliampeerituntia.

Japanilaisoperaattorin sivustolta selviää, että puhelin saapuu Japanin markkinoille huhtikuussa mustana ja valkoisena. Mahdollisesta Euroopan julkaisusta kuullaan todennäköisimmin ensi kuun lopussa järjestettävillä MWC-messuilla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Patti12
Patti12

1

Onpa järkyttävän rumat kuvakkeet. Olen yhä vain sitä mieltä, että valmistaja, joka tekisi hyvän Androidin täysin vanilla-lookilla, tienaisi hyvin sillä. Samsungin uusin TouchWiz on kaikesta huolimatta jo aika hyvännäköinen, vaikken S III:ta tai muuta vastaavaa niinkään fanita.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.