Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta keskihintainen LTE-luuri Galaxy-sarjaan

3
Teemu Laitila

Samsungilta keskihintainen LTE-luuri Galaxy-sarjaan
Samsung on julkaissut uuden lte-yhteyksiä tukevan Galaxy Express -puhelimen, joka on ilmeisesti tarkoitettu keskihintaluokkaan. Laite julkaistiin jo viime vuoden puolella Yhdysvalloissa, mutta globaaliin levitykseen Galaxy Express päätyy vasta nyt.

Ulkonäkönsä puolesta laite muistuttaa Samsungin Galaxy S III -mallia, mutta ominaisuuksissa se kuitenkin päihittää Galaxy S III Minin hienoisesti. Sen ruutu on 4,5 tuumaa, mutta resoluutio harmillisen pieni 800x480 pikseliä. Näyttö perustuu kuitenkin Super AMOLED Plus -tekniikkaan, eli laadussa tuskin on moittimista.
Sisuksista löytyy tarkemmin määrittelemätön 1,2 GHz:n tuplaydinprosessori, gigatavu keskusmuistia, kahdeksan gigatavun tallennustila, joka on laajennettavissa microSD-kortilla, viiden megapikselin kamera laitteen takana ja 1,3 megapikselin versio etupuolella. Akun kapasiteetiksi kerrotaan 2000 mAh, mikä enteilee kohtuullista akkukestoa.

Tarkemmat tiedot laitteen hinnoittelusta tai sen myyntiintulosta ovat vielä hämärän peitossa. Joka tapauksessa 4G-tuen saapuminen myös lippulaivamallien ulkopuolelle on ehdottoman hyvä kehityssuunta.

Kommentit (3)

Taeco
Taeco

2

Vuoden myöhässä - tämähän on spekseiltään kuin viime talvena julkaistu Lumia 900. Siellä täällä pieniä eroja, kuten kamerassa ja prosessorissa.

Vastaa
jepajuudas (vahvistamaton)

3

Samsungin Galaxy:n nimellä ratsastaminen alkaa menemään jo surullisen kuuluisan Motorolan Razerin tasolle. Samsung ei tosin vaivaudu muuttamaan muotoilua edes näön vuoksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja