Samsungilta keskihintainen LTE-luuri Galaxy-sarjaan

3
Teemu Laitila

Samsungilta keskihintainen LTE-luuri Galaxy-sarjaan
Samsung on julkaissut uuden lte-yhteyksiä tukevan Galaxy Express -puhelimen, joka on ilmeisesti tarkoitettu keskihintaluokkaan. Laite julkaistiin jo viime vuoden puolella Yhdysvalloissa, mutta globaaliin levitykseen Galaxy Express päätyy vasta nyt.

Ulkonäkönsä puolesta laite muistuttaa Samsungin Galaxy S III -mallia, mutta ominaisuuksissa se kuitenkin päihittää Galaxy S III Minin hienoisesti. Sen ruutu on 4,5 tuumaa, mutta resoluutio harmillisen pieni 800x480 pikseliä. Näyttö perustuu kuitenkin Super AMOLED Plus -tekniikkaan, eli laadussa tuskin on moittimista.

Sisuksista löytyy tarkemmin määrittelemätön 1,2 GHz:n tuplaydinprosessori, gigatavu keskusmuistia, kahdeksan gigatavun tallennustila, joka on laajennettavissa microSD-kortilla, viiden megapikselin kamera laitteen takana ja 1,3 megapikselin versio etupuolella. Akun kapasiteetiksi kerrotaan 2000 mAh, mikä enteilee kohtuullista akkukestoa.



Tarkemmat tiedot laitteen hinnoittelusta tai sen myyntiintulosta ovat vielä hämärän peitossa. Joka tapauksessa 4G-tuen saapuminen myös lippulaivamallien ulkopuolelle on ehdottoman hyvä kehityssuunta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (3)

Taeco
Taeco

2

Vuoden myöhässä - tämähän on spekseiltään kuin viime talvena julkaistu Lumia 900. Siellä täällä pieniä eroja, kuten kamerassa ja prosessorissa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jepajuudas (vahvistamaton)

3

Samsungin Galaxy:n nimellä ratsastaminen alkaa menemään jo surullisen kuuluisan Motorolan Razerin tasolle. Samsung ei tosin vaivaudu muuttamaan muotoilua edes näön vuoksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.