Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuomari päätti: Samsung ei loukannut Applen patentteja tahallaan

2
Teemu Laitila

Tuomari päätti: Samsung ei loukannut Applen patentteja tahallaan
Samsungin ja Applen välinen patenttikiista on saanut kesällä annetun tuomion jälkeen jatkoa, kun jutun tuomari päätti Samsungin patenttiloukkausten olleen tahattomia. Samsung tuomittiin maksamaa Applelle yli miljardin dollarin korvaukset seitsemän eri patentin loukkaamisesta.

Asiasta raportoivan The Vergen mukaan tuomari Lucy Kohn päätöksestä huolimatta Samsung joutuu edelleen maksamaan aiemmin määrätyt korvaukset. Jos yhtiön olisi todettu rikkoneen patentteja tietoisesti, korvaukset olisivat saattaaneet nousta huomattavasti vielä nykyistäkin suuremmiksi. Tuomarin mukaan Apple ei kuitenkaan onnistunut näyttämään toteen loukkausten tahallisuutta tarpeeksi pitävästi.
Tuomari taipui Samsungin näkökantaan, jonka mukaan yhtiö uskoi vilpittömästi Applen patenttien olevan pätemättömiä. Apple ei siis tule saamaan vaatimiaan lisäkorvauksia. Vergen mukaan on myös teoriassa mahdollista, että tuomari voisi alentaa aiemmin määrättyjä korvauksi uusimman päätöksen perusteella.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

samppa @ (vahvistamaton)

1

Samsung tuomittiin maksamaa Applelle yli miljardin dollarin korvaukset seitsemän eri patentin loukkaamisesta.Asiasta raportoivan The Vergen mukaan tuomari Lucy Kohn päätöksestä huolimatta Samsung joutuu edelleen maksamaan aiemmin määrätyt korvaukset.

Pieni summa siinämielessä,mitä Samsungin omat myydyt Galaxy S mallit ovat tuottaneet voittoa Samsungille itselleen!. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja