Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt ei enää tekstata ilmaiseksi, vaan siitä tienataan rahaa

8
Valtteri Ahonen

Nyt ei enää tekstata ilmaiseksi, vaan siitä tienataan rahaa
Espanjalainen Chad2Win-sovellus on ilmainen pikaviestiohjelma puhelimeen. Sen avulla voi tekstata netin kautta pelkällä datamaksulla, aivan kuten lukuisilla muillakin sovelluksilla. Chad2Win on kuitenkin ensimmäinen sovellus, jonka käytöstä voi jopa tienata rahaa.

Käyttäjille maksetaan mainoksien näkemisestä ja klikkaamisesta jopa 25 euroa kuussa, kirjoittaa Reuters. Mainoksen näkymisestä ruudulla maksetaan yksi sentti ja sen klikkaamisesta nettoaa kolme senttiä.

25 euron saamiseksi kuussa pitäisi klikata yli 800 mainosta. Toimitusjohtaja Fernando Troyano ei usko kovinkaan monen käyttäjän jaksavan klikkailla itselleen enempää kuin 5-10 euroa.

Viime kuussa julkaistu sovellus on saanut jo 100 000 käyttäjää. Chad2Win on toistaiseksi saatavilla vain Espanjassa. Muun muassa Volkswagen ja Panasonic ovat tehneet mainossopimuksen sovelluksen kanssa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
tinyphantazma (vahvistamaton)

1

Eikös jossain vaiheessa ollu joku dna liittymä johon vastaamisesta maksettiin kans?

Vastaa
Boss93
Boss93

2

@1 Juu... Dna prepaid liittymiin lisäänty saldoa sitä mukaan, kun roikuit puhelimessa, kun joku toinen soitti sulle... Oli kätevää tienata ilmasta puheaikaa lehtimyyjien ansiosta, mutta sekin puheajan jakaminen piti valitettavasti lopettaa muistaakseni laittomana.

Vastaa
DonZQ
DonZQ

6

@5 Niin siis millä tavalla G+ ei jo ole fb:n tasolla? Saako FB:stä klikattua itselleen virusten lisäksi myös rahaa?

G+:n ainoa ongelma lienee näin suomalaisittain se että suomalaisia ei siellä juurikaan pyöri, mutta loistava palvelu jos siihen tutustuu, itse käytän päivittäin.

Itse artikkelin sovelluksesta sen verran että saataisiinpa pian Suomeen :P

Vastaa
Taeco
Taeco

8

Niin, on se "sosiaalinen media" vähän ankea ilman sitä käyttäviä käyttäjiä. Itselläni oli tili siellä jo beta-aikaan, mutta kaverit eivät innostuneet siirtymään. Itse pidän siitä enemmän, kuin fb:stä, muttei tulre käytettyä kovin usein, kun eivät muutkaan käytä.

Ehkä innostaisi ihmisiä käymään, jos siitä heille maksettaisiin? Tämä käytäntö Youtubessakin on - tuota sisältöä niin saat sisällössäsi näkyvistä mainoksista rahaa.

Sitä tarkoitin, kuten edellä kirjoittanut jo arvasikin. Mutta alkaa menemään off-topiciksi, joten I'm out!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja