Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässäkö ovat Samsung Galaxy S IV:n testitulokset?

5
Matti Vähäkainu

Tässäkö ovat Samsung Galaxy S IV:n testitulokset?
Samsungin tulevaa superpuhelinta odotetaan loppukeväästä, mahdollisesti toukokuussa, mutta jo nyt huhuissa on liikkunut tietynlainen käsitys puhelimesta.

Laitteiston osalta odotetaan viiden tuuman kokoista Full HD -kosketusnäyttöä, jollaisia on julkistettu jo useilta toimijoilta. Näytön ohella huhuissa on liikkunut myös Samsungin uusi Exynos Octa -suoritin. Sen tehot varmasti ampaisevat Galaxy S IV:n testitulosten kärkeen.
Nyt PhoneArena on bongannut mahdollisesti uuden Galaxyn GLBenchmark-testiohjelmiston tietokannasta. Samsungin laite löytyy tietokannasta SHV-E300S-mallinimellä.

Kuten odottaa sopii laite hakkaa SGS3:n kevyesti ja jättää muutkin huippupuhelimet jälkeen. Se häviää ainoastaan Nexus 4:lle ja iPhone 5:lle "onscreen"-testissä, mutta senkin ainoastaan kilpailijoiden pienemmän resoluution takia.

Laitteesta ei löydy kuitenkaan yhtiön omaa Exynos-järjestelmäpiiriä vaan Qualcommin MSM8960. Tämä voi tarkoittaa, että kyseessä on jokin SGS4:n varianteista, johon ei omaa järjestelmäpiiriä käytetä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

3rd_party
3rd_party

1

"Se häviää ainoastaan Nexus 4:llä "onscreen"-testissä, mutta senkin ainoastaan Nexus 4:n pienemmän resoluution takia."

Näytti häviävän myös iPhone 5:lle.

Vastaa
tataka
tataka

3

vähän veikkaan että qualcommin piiri on ylikellotettu versio nexus 4
prossusta, toivonmukaan samsung on laittanut 8 ytimisen arm bigLITLLe tekniikalla eli 4 cortex a7 vähän virtaa kuluttava ja 4 cortex a15 tosi tehokasta ydintä :)

Vastaa
jan @ (vahvistamaton)

4

Vielä kun näyttö tulisi tukemaan kokonaan sRGP:tä (Retina) niin...värin toistoon pitää tulla myös parannusta!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja