Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mikä on tämä videolla esiintyvä mystinen Lumia?

3
Sami Koivunen

Mikä on tämä videolla esiintyvä mystinen Lumia?
Hollantilaisen KPN-operaattorin mainoksessa esiintyy The Vergen mukaan mystinen Lumia-puhelin. Alunperin puhelimessa huomasi jotain outoa My Nokia Blog. Keltainen Lumia näyttää mainoksessa risteytykseltä Lumia 822- ja Lumia 620 -malleista.

The Verge spekuloi puhelimen olevan joulukuussa julkaistun Lumia 620:n kaltainen halvempi Windows Phone -puhelin. Kyseessä voisi olla esimerkiksi Lumia 720, jota odotetaan julkistettavaksi mobiilialan MWC-kongressissa Barcelonassa myöhemmin tässä kuussa. Toisaalta kyseessä voi olla myös jonkinlainen mallipuhelin, jota ei ole koskaan tarkoitus julkaista missään.

Nokian on tarkoitus esitellä kutsumanimillä Laser, EOS ja Catwalk tunnetut älypuhelimet MWC-messujen avajaispäivänä.

Videolla mystistä keltaista Lumiaa pitelee kädessään nainen, joka näkyy jo videon esittelykuvassa. Pyöreäreunainen Lumia näkyy videolla viiden sekunnin kohdalla. Puhelin muistuttaa Yhdysvaltalaiselle Verizon-operaattorille yksinoikeudella tehtyä Lumia 822 -puhelinta, mutta ei ole sama puhelin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja