Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy Note sai Jelly Bean -päivityksen

23
Valtteri Ahonen

Samsung Galaxy Note sai Jelly Bean -päivityksen
Samsungin ensimmäinen puhletti Galaxy Note on saanut odotetun Android 4.1.2 -päivityksen. Päivitys on alkanut kansainvälisesti, mutta se näkyy käyttäjille vaiheittain, joten osa saattaa joutua odottamaan sitä vielä jonkin aikaa, kertoo SamMobile.

Jelly Bean antaa paljon uutta eloa keski-ikäiselle älylaittelle ja uusii muun muassa kokonaan sen käyttöliittymän vastaamaan Samsungin uutta Nature UX -linjaa. Myös monia Note II:sta tuttuja ominaisuuksia on saatu mukaan päivitykseen.

Päivityksessä on mukana muun muassa Multi-View ja vaihtoehto sen poiskytkemiseen, Page Buddy, ilmoituskeskuksen uudet toiminnot, uusi widgettejä, uusittu näppäimistö (Continuous Input) ja Samsungin pilvipalvelut.

Alla videolla esittely Page Buddysta Galaxy Note II:lla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (23)

simsim4
simsim4

1

JEEESSSSS!!!! Vihdoin ja viimein, vaikka omani ei vielä löydäkkään. Kerrankin asiallista tahtia sampalta. Toivottavasti ei feilaa niiku 4.0.3...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Weitsu (vahvistamaton)

3

päivitä=tarkista päivitykset=päivitystä ei ole saatavilla?????????? MIKSI??

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Weitsu (vahvistamaton)

4

mul on nyt käytettävissä 4.0.4 android-versio PERSEESTÄ KUN EI TOIMII 4G NETTII.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jellybean412 @ (vahvistamaton)

6

Hienoa!.
Samsung on jälleen kuunnellut asiakkaiden toiveita...vaikka pienellä viiveellä tämäkin tuli.
Toivottavasti käytettävyys "kokonaisuutena" paranee huomattavasti ja että Stylus-kynän paineentunnistus on tarkempi ja nopeammin reagoiva!.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

8

Kauankos siinä kesti? Erään toisen firman tapauksessa kuppi olis menny jo nurin monta kertaa suurimmalta osalta... :P

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

11

Onko tässäkin DNA:lla kytkyjen kanssa säätöä päivitysten kanssa (Eli lukittu puhelin)? Siis kuten sgs2:sen kanssa, eli siihen ei kai vieläkään ole tullut päivitystä jos on DNAn lukittua kytkysarjaa..

Vastaa
ric_91
ric_91

13

@11 Ei ole. Ei ole tullut omaankaan lukitsemattomaan Noteen tätä päivitystä. Jakavat sen tänne takahikiään kunhan jaksavat / muistavat..

Vastaa
ric_91
ric_91

16

@15 Kokemuksesta päätellen tulee Suomeen noin kuukauden sisällä julkaisusta. Eli itse odottelen sitten keväällä tuota päivitystä omaan luuriin...

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

20

Erikoista että taidat olla ainoa maailmassa?? Onko joku dnan lukittu kytky? Tällöin ei ole samsungin vika. Oletko kokeillut otana, kiesillä, onko rootattu, muokattu, alkuperäinen. Normaalia tuo ei jokatapauksessa ole, joten jos ei ole lukittu luuri niin kannattaapa olla vaikka yhtrydessä tukeen tai myyjäliikkeeseen.

Ei se rakettitiedettä ole ja tuo foorumilla "tää paska ei toimi" valittaminen tuskin jeesaa yhtään. Normaalia tuo ei kuitenkaan ole joten kannattaa selvittää mistä johtuu.

Vastaa
ric_91
ric_91

21

@20. Sanoppa jos tiedät jonkun kenelle tuo päivitys jo on tullut? Itsellä roottaamaton/alkuperäinen ja lukitsematon Note I eikä puhelin löydä päivitystä. Pitää vielä kokeilla noita Kies ym kikkoja..

Vastaa
ProfaneX
ProfaneX

23

Joo eipä voi vieläkään notea päivittää. Pistin Samsungille sähköpostia ja kysyin että onko näin "vanhan" laitteen omistajat unohdettu. Saas nähdä mitä vastausta tulee.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja