Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhut kiihtyvät: uusi lippulaiva-Galaxy tulee maaliskuun 14. päivä

6
Teemu Laitila

Huhut kiihtyvät: uusi lippulaiva-Galaxy tulee maaliskuun 14. päivä
Ainkin kolme eri lähdettä väittää saaneensa sisäpiiristä varmaa tietoa Samsungin seuraavan Galaxy-lippulaivan julkaisuaikataulusta. Sekä The Verge, venäläisbloggari Eldar Murtazin ja Samsungiin erikoistunut SamMobile väittävät omiin lähteisiinsä perusten Galaxy S IV -mallin saapuvan maaliskun 14. päivä.

Eldar Murtazin twiittaa, että maaliskuun 14. päivä kannattaa merkitä kalenteriin ja vihjaa, että silloin julkistettava puhelin ajaa taas ohi HTC:sta, joka päätyy viime vuoden tapaan jäämään myyntitavoitteistaan.

Tiedot uuden mallin ulkoasusta ja ominaisuuksista ovat vielä melko olemattomia. Ainut varmemmalta vaikuttava asia on puhelimen tuleva 4,99 tuuman näyttö. Vaikka moni puhelinvalmistaja on vienyt lippulaivansa jo yli viiden tuuman kokoluokkaan, Samsung halunnee säilyttää Note-mallinsa ensisijaisena isoruutuisena laitteenaan. Lisäksi huhuissa on liikkunut Exynos 5 Octa -prosessori.Samsung onnistui pitämään myös viime vuonna julkaistun Galaxy S III -mallin tiukasti piilossa julkaisuun saakka. Tietojen mukaan yhtiö piilotteli puhelinta käyttämällä esimerkiksi vääriä kuoria operaattoreiden testiin toimitetuissa puhelimissa. The Vergen tietojen mukaan Galaxy S IV muistuttaa muotoilultaan MWC-messuilla odotettua Galaxy Note 8 -tablettia. Samsungin tulevasta keskikokoisesta tabletista on nähty jo netissä useampia kuvia, mutta Vergen lähde väittää, että kyseessä on vanha prototyyppi, joka eroaa merkittävästi lopullisesta tuotteesta.

Joka tapauksessa ensimmäisiä vihjeitä seuraavan lippulaiva-Galaxyn ulkoasusta saadaan ensi viikolla, kun Galaxy Note 8 julkaistaan Barcelonassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
yfogan (vahvistamaton)

1

"Eldar Murtazin twiittaa, että maaliskuun 14. päivä kannattaa merkitä kalenteriin"

Mulla löytyy kalenterista kaikki muutkin vuoden päivät. Ja Eldarhan elää vielä ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
note @ (vahvistamaton)

2

Toivottavasti on tulossa jo uusia innovaatioita tekniikan ja ominaisuuksien osalla!.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

4

4,99 tuumaa. Se onkin selkeästi alle viiden tuuman ruutu. Naurettavaksi menee, jos todella ei olla haluttu mennnä yli viiden tuuman ja sitten ilmoitetaan tuollanen luku. Toivottavasti se julkistukseen mennessä putoo vaikkapa 4,9 tuumaan. :)

Innolla odotan mitä mullistavaa tällä kertaa julkaistaan.

Vastaa
Malboro
Malboro

5

Saas nahdä, miten käy tuo 5" suhteen. Kun 4,8" liian pieni ja taas 5,5" pikkasen liian iso. Akku myös kiinnostaa, miten pärjää Note 2:lle. Ehkä suurin kysymys itselläni vaihdanko. Pienempää kyllä voisin halutakkin varsinkin FullHD näytöllä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja