Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tizen 2.0 saapui uuden ulkoasun ja ominaisuuksien kera

7
Teemu Laitila

Tizen 2.0 saapui uuden ulkoasun ja ominaisuuksien kera
Samsung valmistautuu julkaisemaan mahdollisesti jopa useampia Tizen-pohjaisia puhelimia tämän vuoden aikana ja nyt myös käyttöjärjestelmästä on julkaistu uusi versio. Tizen 2.0 Magnolia on saanut uuden ulkoasun sekä lukuisia modernilta mobiilikäyttöjärjestelmältä vaadittuja ominaisuuksia.

Uusin Tizen-versio tukee aiempaa paremmin muun muassa HTML5-sovelluksia ja uuden Web UI -järjestelmän ansiosta kokoruudun sovelluksia sekä useampia sovellusikkunoita. Kehittäjille on tarjolla uusia laitteistorajapintoja, joiden avulla voidaan hyödyntää NFC:tä ja Bluetoothia. Järjestelmän perussovellukset kuten kalenteri, puhelutiedot ja viestintä ovat myös helpommin saatavilla.

Seuraavan käyttöjärjestelmäpäivityksen numero tulee olemaan Tizen 2.1 ja se saapuu toisen vuosineljänneksen aikana.


SamMobile on ottanut muutamia ruutukaappauksia Tizen 2.0 Magnolia -järjestelmän kehitystyökaluista. Kuvien perusteella Tizen ei ole enää Samsungin TouchWiz-kopio, vaan siitä on sukeutunut kohtalaisen tyylikäs järjestelmä pyöreine kuvakkeineen.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

OJ_Ghost
OJ_Ghost

1

Jipii yksi uusi ikoniviidakko järjestelmä. Oikeasti! Kuvakkeiden entistä pyöreämpi muotoko on jotain uutta ja parempaa?

Enkö nyt sano, että vaikkapa WP olisi mullistavasti erilainen, mutta on se pyrkimys johonkin muuhun kuin ruudun täydeltä toistaan hienompia ja pyöreämpi kuvakkeita. Minua Tizenin kuvankaappaukset ei vakuuta lainkaan. Yksi iOS kopio lisää.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

2

Jipii yksi uusi ikoniviidakko järjestelmä. Oikeasti! Kuvakkeiden entistä pyöreämpi muotoko on jotain uutta ja parempaa?

Enkö nyt sano, että vaikkapa WP olisi mullistavasti erilainen, mutta on se pyrkimys johonkin muuhun kuin ruudun täydeltä toistaan hienompia ja pyöreämpi kuvakkeita. Minua Tizenin kuvankaappaukset ei vakuuta lainkaan. Yksi iOS kopio lisää.

Vastaa
Kake41
Kake41

3

Kyllähän tuo nopealla vilauksella hieman iOS-järjestelmälle näyttää.
Jotain omaperäistä kaipaisi.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

4

Tyylikkään näköinen muuten, mutta mistä tuo näppis on tuohon revitty? näyttää kuin se olisi suunniteltu jonnekin ihan muualle.. Tainnut tulla kiire ja on talkkarin pitänyt väsätä jonkinnäköinen näppis, kun graafikkoa ei tavoitettu..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
JesseKristian (vahvistamaton)

6

Vaikkei tuo Tizen nyt mitään mullistavaa ja vallankumouksellista näytä kentälle tuovan, niin kyllä meikäläisen silmää miellyttää tuo yleisilme. Valikoiden valkoista taustaa tosin ihmettelin itsekin, toivottavasti väriä voi vaihtaa vaikka tuohon tyylikkääseen tummansiniseen.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

7

Tummalla taustalla tuo näppiskään ei näyttäisi varmaan niin eriparia olevalta.. pikkaisen sillisalaattifiilis.. Tuo itse ikoni näkymä on nätti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja