Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Qualcomm lupaa nopeampaa latausta tuleviin puhelimiin

2
Teemu Laitila

Qualcomm lupaa nopeampaa latausta tuleviin puhelimiin
Qualcomm on paljastanut uuden ominaisuuden jo tammikuussa ensimmäisen kerran esitellystä Snapdragon 800 -piiristään. Ensi vuonna laitteissa nähdyt piirit sisältävät Quick Chagrge 2.0 -tekniikan, jonka Qualcomm lupaa lyhentävän latausaikoja jopa 75 prosentilla.

Quick Charge 1.0 löytyy jo nykyisistä Snapdragon S4 -piireistä, mutta sen uudempi versio nopeuttaa latausta entisestään sallimalla suuremmat virtamäärät ja tuomalla ohjauselektroniikkaa puhelimen lisäksi myös laturin päähän. Qualcommin omien mittausten perusteella normaalisti seitsemän tuntia latautuva tabletti tulee täyteen jo alle kolmessa tunnissa.

Vaikka Quick Charger 2.0 tulee olemaan sisäänrakennettu Snapdragon 800 -piiriin, se voidaan asentaa laitteisiin myös erillisellä piirillä. Koska Quick Chargen uudempi versio tarjoaa enimmillään jopa 60 watin tehon aiempaan 10 wattiin verrattuna, sitä voitaisiin käyttää myös esimerkiksi kannettavien akkujen latauksessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Mauriland
Mauriland

1

ja tällä nopeammalla latauksellakos nytten sitten tapetaan akut nopeammin. Akku rakenteisiinkin pitäisi saada enempi rinnakkaisuutta jotta se lataus todella olisi nopea ilman että akun rakenteet kärsii nopeasta latauksesta. Vastahan siitä oli uutisointia että akut kuolee noilla liian tehokkailla latureilla nopeammin kuin USB latauksessa jossa virta on todella rajoittunut.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

2

Tuo akkujen kesto lienee taas akkuvalmistajan ja/tai ko. laitteen valmistajan murhe, ei Qualcomin... Siis näin kärjistäen. :)

Muuten olen kyllä samassa uskossa ja tuli kans ekana mieleen tästä, että kuinkahan akku kestää?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja