Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung vaihtaa Badan Tizeniin

6
Valtteri Ahonen

Samsung vaihtaa Badan Tizeniin
Samsung on vihdoin myöntänyt, että se aikoo kuolettaa Bada-käyttöjärjestelmänsä ja vaihtaa sen avoimen lähdekoodin Linux-pohjaiseen Tizeniin.

Bada on Samsungin oma järjestelmä, jonka se on nyt todennut vanhentuneeksi ja riittämättömäksi älypuhelinten alati muuttuvassa maailmassa. Badan vaihtumista Tizeniin on osattu odottaa jo kauan.

Nyt yhtiö on kertonut, että Tizen-laitteet tulevat markkinoille useampana kappaleena vielä tänä vuonna, ja se tulee korvaamaan Badan. Badan sovellukset tulevat toimimaan Tizenillä, mutta Bada-puhelimia sen sijaan ei voi päivittää uuteen järjestelmään (ainakaan Samsungin virallisella ROMilla).

Samsungilta kommentoidaan, ettei Tizeniä kannata nähdä suoraan Badan seuraajana, vaan ennemminkin päivityksenä parempaan palveluun.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

joksak
joksak

1

Jos Nokia olis tehnyt näin niin täällä olisi 100 itkijää valittamassa kuolleen os:n perään.. ainiin, sehän teki näin.

Hyvä vain että kuoppaavat nämä marginaaliin jäävät os-yritelmät, jos sitä ei vain tehdä hyvin, eikä oikealle kohderyhmälle, niin kukaan siitä ei hyödy.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
hantizen @ (vahvistamaton)

2

Oikea ratkaisu ja päätös panostaa 100% Tizen OS-käyttöjärjestelmän kehitykseen Intelin kanssa ja unohtaa Badan kehitys kokonaan!.
Tietyt asiat ja osa-alueet Badasta tulevat varmasti Tizeniin (yhteensopivuus ym...)!. ;)

Vastaa
arivesa
arivesa

4

Pari vuotta olen ollut tyytyväinen Badan mutkattomaan toimivuuteen.
Ja vieläkin olen. Nyt vihdoin tulee vielä parempi Intel-kimppa,Tizen.

Nokia kaiketi olisi myös voinut tehdä saman?

Vastaa
PJL78
PJL78

5

Ai että, odotan innolla Tizen luuria ittelleni =) Sailfish tuskin tulee hetkeen meille Suomalaisille missään muodossa, Tizen tulee ja vie nekin mokomat potentiaaliset asiakkaat.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
hysteriisi (vahvistamaton)

6

@2. Mistäs sinä sen tiedät että on oikea ratkaisu? Jos näet tulevaisuuteen noin hyvin, tarjoan sinulle heti töitä. Kuukausipalkka 100 000 euroa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.