Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Twitter päivitti Windows Phone -sovelluksensa

2
Matti Vähäkainu

Twitter päivitti Windows Phone -sovelluksensa
Twitter on kertonut blogissaan uudesta sovellusversiosta Windows Phone -puhelimille. Aiemmin selkeästi kilpailevia alustoja heikompi toteutus on saanut useita uudistuksia.

Uusi navigaatio koostuu neljästä näkymästä, jotka ovat edellisen version tavoin järjestetty sivuttain selattavaksi. Uutta twiittiä kirjoittaessa @-merkin jälkeen sovellus osaa nyt ehdottaa suoraan käyttäjänimeä. Lisäksi keskeneräiset twiitit voi poistuessa tallentaa luonnoksena.

Uuden version mukana tulee myös laajempi tuki notifikaatioille. Näytön ylälaitaan ilmestyvien toast-ilmoitusten lisäksi Twitter-sovellus tukee myös lukitusnäytön ilmoituksia.

Twitter tukee Windows Phonella nyt myös useita yhtääaikaisia tilejä, joiden vaihtaminen onnistuu helposti.

Eroja iOS- ja Android-sovelluksiin edelleen löytyy, mutta käyttöliittymä ja sen toimivuus ovat nyt erittäin lähellä kilpailijoiden tarjontaa. Uusi sovellus on ladattavissa kaikille Windows Phone -laitteille sovelluskaupasta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

OJ_Ghost
OJ_Ghost

2

@1
Feissaria voit käyttää suoraan ihmiset sovelluksen kautta tai selaimella... Itse käytän niitä sekä joskus MS:n facebook sovellusta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja