Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi versio Spotifystä julkaistiin iOS:lle

2
Matti Vähäkainu

Uusi versio Spotifystä julkaistiin iOS:lle
Musiikkipalvelu Spotify on päivittänyt tänään iOS-sovelluksensa 0.6-versioon. Sovellus on käynyt läpi pienen uudelleenjärjestelyn ja samalla käyttölogiikkaa on hieman muutettu, kerrotaan Spotifyn keskustelualueella.

Sovelluksen tärkein muutos on tietysti käyttöliittymän uudistus, jossa navigointi hoituu uuden sivupalkin avulla. Sovelluksen alalaitaan on lisätty uusi Now Playing -palkki, jonka avulla on mahdollista tarkastella ja kontrolloida parhaillaan soivaa kappaletta. Uuden version mukana saapuu myös uusi, laajennettu kontekstimenu.
Spotify on lisäksi tehnyt korjauksia aiemmin esiintyneisiin ongelmiin. Esimerkiksi lukitusnäkymässä näytettävä kappale näytetään nyt aina oikein ja huomautusta offline-tilasta ei näytetä väärissä tilanteissa.

Päivittynyt sovellusversio löytyy nyt tietysti App Storesta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Jarissimo
Jarissimo

1

Tekisivät nyt vaakatuen ensiksi, ainaskaan Androidille sitä ei ole ja se on pistänyt jopa harkitsemaan Spotifyn vaihtamista rdioon

Vastaa
AkZuh
AkZuh

2

tulisi equalizerikin, vaikka saahan sen ainakin ios laitteilla mutta kovan räppäämisen takana että saa 'salavalikon' auki.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja