Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft vakuuttaa Windows Phone 8 -laitteiden olevan päivitettävissä

1
Valtteri Ahonen

Microsoft vakuuttaa Windows Phone 8 -laitteiden olevan päivitettävissä
Sovellusjätti Microsoftin markkinointipäällikkö Greg Sullivan paljasti messuilla hieman tietoa tulevasta. Kuullut lausunnot saattavat lämmittää monia Windows-puhelinten omistajia.

Microsoft on ollut käytännössä näkymättömissä tämän vuoden MWC-messuilla, mitä on ehditty ihmetellä, kun kuitenkin tiedetään seuraavan suuren Windows-päivityksen olevan tulossa useammille alustoille tämän vuoden aikana. Sullivan kommentoi asiaa toteamalla, että yhtiö ei aio ilmoittaa uusista asioista kuukausia ennen kuin ne ovat saatavilla, vaan vasta lähempänä h-hetkeä.

- Seuraavien kuukausien aikana odottaisin näkeväni hienoja uusia laitteita ja niiden parempaa yhteentoimivuutta ennen kuin ruvetaan puhumaan seuraavasta käyttöjärjestelmästä, Sullivan sanoi.

Seuraavan käyttöjärjestelmäpäivityksen tiedetään kulkevan koodinimellä "Blue" ja Sullivan paljasti, ettei nykyisten Windows Phone 8 -laitteiden omistajien tarvitse huolehtia kelkasta putoamisesta tai laitteidensa vanhenemisesta aivan heti.Windows Phone 8 on suunniteltu päivitettäväksi, toisin kuin WP7, jota ei voinut päivittää uuteen 8-versioon. Tähän syynä oli auttamatta jalkoihin jäänyt rauta, joka oli vanhan järjestelmän kompastuskivi. Windows Phone 8 -puhelimissa rauta on paremmalla tasolla ja se tulee pyörittämään tuleviakin käyttöjärjestelmäversioita ongelmitta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja