Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rovio julkaisee uuden pelin yhteistyössä DreamWorksin kanssa

1
Valtteri Ahonen

Rovio julkaisee uuden pelin yhteistyössä DreamWorksin kanssa
Angry Birds -peleistään tunnettu suomalainen Rovio on ilmoittanut julkaisevansa uuden pelin animaatiostudio DreamWorksin kanssa. The Croods julkaistaan maaliskuun 14. ja se perustuu samannimiseen elokuvaan, joka julkaistaan 22. päivä maaliskuuta.

Pelistä ei vielä ole paljastettu paljoa, mutta The Croods sijoittuu kivikaudelle, tulee olemaan ilmainen ja saatavilla heti Androidille ja iOS:lle. Rovion sivuilla on pelistä muutama kuva.

DreamWorksin osuudesta pelissä ei kerrota muuta kuin että studio on valmistellut siihen oman pätkän animaatiota, jota elokuvassa ei nähdä.

Alla Rovion julkaisema promovideo.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

remix
remix

1

Tämä peli kuulostaa lähinnä elokuvan promolta, joten odotukset ei ole kovin korkealla. Ensimmäisenä tulee mieleen hutaisten kasaan kysätty läjä animaatioita ja vähän pelillisiä elementtejä. Voi olla virheliike Roviolta mennä julkaisemaan tuommoista. Vaan toivottavasti olen väärässä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja