Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Operan uusi Webkit-pohjainen Android-versio nyt kokeiltavissa

2
Teemu Laitila

Operan uusi Webkit-pohjainen Android-versio nyt kokeiltavissa
Operan uusi Android-selain on julkaistu beta-versiona koekäyttöön. Uusi selain on vaihtanut Operan oman Presto-moottorin avoimeen Webkit-moottoriin, jota käytetään muun muassa Googlen selaimissa ja Applen Safarissa.

Uusi Android-selain myös perustuu käyttöjärjestelmän natiiveihin käyttöliittymäelementteihin, minkä vuoksi selain muistuttaa ulkonäöltään esimerkiksi Androidin Chrome-versiota. Ominaisuuksissa on kuitenkin tallella Operan perinteisiä kikkoja kuten usein käytettyjen sivujen avaamista nopeuttava Speed Dial ja Off-road-tila, joka kytkee päälle Operan välimuistipalvelimet esimerkiksi hidasta mobiiliverkkoa käytettäessä.

Lisäksi tarjolla on Discovery-toiminto, joka suosittelee nettisisältöjä käyttäjän mieltymyksien perusteella ja offline-tila nettisivujen tallentamista varten.

Selaimen beta-versio on ladattavissa Googlen Play-kaupasta ja virallista julkaisua odotetaan huhtikuun alkuun tai maaliskuun loppuun. Opera lupailee myös selaimen iOS-version saapuvan piakkoin. Opera kertoi helmikuun puolivälissä siirtyvänsä Webkit-moottoriin kaikissa yhtiön selaimissa äly-tv-laitteita lukuun ottamatta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

ep_
ep_

1

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uutinen:

Uusi Android-selain myös perustuu käyttöjärjestelmän natiiveihin käyttöliittymäelementteihin, minkä vuoksi selain muistuttaa ulkonäöltään esimerkiksi Androidin Chrome-versiota.


Ai Androidistako on selainversio? ;-) Pitäisi olla varmaankin "Chromen Android-versiota". :-).

Vastaa
Puppek
Puppek

2

Opera Mobilessa parasta on se, että edellinen/seuraava/pysäytä/päivitä-napit ja välilehdet ovat selkeästi kokoajan näkyvillä. Kaikista miellyttävin mobiiliselain.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja