Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hämähäkkimies ja muut Marvelin sankarit saapuivat iLaitteille

1
Valtteri Ahonen

Hämähäkkimies ja muut Marvelin sankarit saapuivat iLaitteille
Sarjakuvakustantaja Marvelin odotettu Marvel Unlimited -sovellus on nyt saatavilla iOS:lle. Sarjakuvien tilaaminen onnistuu nyt suoraan puhelimesta ja tabletista. Asiasta muistuttaa Apple Insider.

Kuukausi-/vuosimaksullinen sovellus tuo valtavan kirjaston sarjakuvia mobiilikäyttäjien hyppysiin. Marvelin digitaalista jakelua on jo pitkään odotettu iLaitteille. Aiemmin on jo ollut saatavilla suppeampia ratkaisuja jotka ovat muun muassa tarjonneet uusimpia numeroita luettavaksi.

Marvelin kirjastossa on yli 13 000 sarjakuvaa yli 70-vuotisen historian ajalta, ja koko tämä kirjasto on sovelluksen lataavien käytettävissä. Itse sovellus on ilmainen, mutta sarjakuvien lukeminen vaatii tilauksen Marvelilta. Kuukauden lukuoikeuden saa 10 dollarilla ja koko vuosi kustantaa 60 dollaria.Sovellukseen kuuluu myös maksutonta sisältöä, jonka avulla siihen voi turvallisesti tutustua.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

himpo
himpo

1

Piraatisivustot eivät pysty kilpailemaan tämänkään palvelun kanssa, jälleen yksi askel otettu, leffat ja sarjat vielä!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja