Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rovio julkaisi uuden animaatioelokuvaan perustuvan pelin

3
Sami Koivunen

Rovio julkaisi uuden animaatioelokuvaan perustuvan pelin
Aiempien lupausten mukaisesti Angry Birds -pelistään tunnettu Rovio on julkaissut yhteistyössä DreamWorksin kanssa uuden The Croods -pelin. Peli perustuu samannimiseen elokuvaan, jota tähdittävät muun muassa Nicolas Cage ja Emma Stone. Elokuva saapuu Suomen teattereihin myöhemmin tässä kuussa.

Pelin ideana on auttaa modernia kiviajan perhettä selviytymään "esihysteerillisiltä" ajoilta keräämällä ruokaa ja kesyttämällä erikoisia olioita. Pelin idea muistuttaa Phone Arenan mukaan suosittuja Pokemon-pelejä.

Pelin lataaminen Androidille ja iOS:lle on ilmaista, mutta pelin sisällä on mahdollista tehdä ostoksia käyttämällä oikeaa rahaa. Vanhempien kannattaakin olla varovaisia ja sulkea tarvittaessa asetuksista mahdollisuus rahan käyttämiseen pelin aikana.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
aapeliasddd (vahvistamaton)

1

Ei juuri poikkea muista (facebookista tuttujen) "social"-peleistä. karmeeta kuraa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja