Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonylta uusia Xperia-malleja keski- ja alempaan hintaluokkaan

4
Teemu Laitila

Sonylta uusia Xperia-malleja keski- ja alempaan hintaluokkaan
Sony on jatkanut Xperia-mallien julkaisua täydentämällä valikoimaa keski- ja alemman hintaluokan puhelimilla. Xperia L ja Xperia XP seuraavat jo alkuvuodesta julkaistua Xperia Z -mallia.

Xperia L on hinnoiteltu ainakin ensitietojen perusteella noin 280 euroon. Sen näyttö on 4,3 tuuman kokoinen ja toimii 854x480 pikselin resoluutiolla. Prosessorina toimii kaksiytiminen 1 GHz:n taajuudella toimiva Snapdragon-prosessori, eli suorituskyvyn pitäisi olla riittävä. Muita osin ominaisuudet eivät yllätä, puhelin ei tue LTE-yhteyksiä, mutta NFC löytyy. Akun kapasiteetti on 1900 mAh. Erikoisena yksityiskohtana puhelimen alareunassa on ledivalo, joka vaihtaa väriä ruudulla olevan kuvan sävyjen perusteella.

Halvasta hinnastaan huolimatta puhelin on varustettu Sonyn omalla kahdeksan megapikselin Exmor RS -kennolla. Perustoimintojen lisäksi kamera tukee HDR-kuvaa sekä videon että still-kuvan tapauksessa ja kuvausta helpottamaan puhelimesta löytyy nykyään harvinainen fyysinen kameranäppäin.


Xperia L tulee myyntiin kolmessa eri värissä

Xperia SP puolestaan sijoittuu noin 400 euron hintaluokkaan. Sen näyttö on 4,6 tuuman kokoinen ja resoluutio ei ihan yllä huippupuhelinten tasolle 720 vaakapikselillään. Laitteen sisuksista löytyy kaksiytiminen 1,7 GHz:n taajuudella toimiva Snapdragon S4 -piiri, joka vastaa muita saman hintaluokan laitteita. Xperia SP tukee jo 4G-yhteyksiä sekä sisältää esimerkiksi MHL-portin kuvan siirtämiseksi muihin laitteisiin. Akun kapasiteettin on 2370 mAh.Myös Xperia SP:n kamera on kahdeksan megapikseliä ja se tukee HDR-kuvausta.


Erityisesti Xperia SP on saanut vaikutteita sarjan lippulaivasta

Molemmat puhelimet saapunevat kauppoihin ympäri Eurooppaa kesäkuun loppuun mennessä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Feynman7
Feynman7

4

Xperia L vaikuttaa hyvältä. Inhimillinen hinta, riittävä suorituskyky, järkevä koko (hieman pienempi olisi vielä enemmän mieleeni) ja uskon että kamera on hyvä. Tuotahan voisi jo harkita.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.