Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S4:n Smart Pause rikkoo LG:n patentteja?

2
Matti Vähäkainu

Galaxy S4:n Smart Pause rikkoo LG:n patentteja?
Hiljattain julkistetun Galaxy S4:n silmien liikettä analysoiva Smart Pause -ominaisuus saattaa sisältää patenttirikkomuksen, kertoo The Verge. Korealaissivusto Yonhap Newsin mukaan Samsung ja LG pääsevät kiistelemään patenteista, joita molemmat käyttävät uusimmissa lippulaivamalleissaan.

LG aikoo tarkastaa patenttiensa pitävyyden, kun sen Optimus G Pro -mallin kilpakumppani Galaxy S4 saapuu markkinoille ensi kuussa. Samsung luonnollisesti kiistää, että Smart Pause -ominaisuus rikkoisi LG:n Smart Video -ominaisuuteen liittyviä patentteja.Kyseessä ei ole todellakaan ensimmäinen kerta, kun korealaisyhtiöt ovat kilpasilla myös käräjäsaleissa, mutta harvemmin yhteen on otettu matkapuhelinten saralla. Galaxy S4 -julkistuksen yhteydessä Samsungia Time Squarella piikitellyt LG julkaisee oman huippupuhelimensa SGS4:n tavoin ensi kuussa.

LG on hakenut Smart Video -ominaisuudessa käytettävää patenttia jo vuonna 2009.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
ativ @ (vahvistamaton)

1

Samsung luonnollisesti kiistää, että Smart Pause -ominaisuus rikkoisi LG:n Smart Video -ominaisuuteen liittyviä patentteja.

Toivottavasti väitteet ovat sitten totuudenmaiset,ettei "huijausta" ym vedätystä koska se tulee Samsungille taas kalliiksi!!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.