Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Play-kaupasta poistettu Adblock Plus ei lannistu

6
Teemu Laitila

Play-kaupasta poistettu Adblock Plus ei lannistu
Google siivosi äskettäin Play-kaupastaan useita mainosten estoon tarkoitettuja sovelluksia käyttöehtojen vastaisena, mutta poistamisella vaikuttaisi olevan vain vähän vaikutusta sovellusten toimintaan.

Mainosestosovellusten poistamista kaupasta perusteltiin sillä, että ne rikkovat Play-kaupan käyttäjäehtoja, tarkemmin sanottuna kohtaa, jossa kielletään luvaton puuttuminen muiden tuotteiden tai palveluiden toimintaan.

The Next Webin mukaan esimerkiksi kansalaisten oikeuksia netissä valvova EFF kritisoi Googlea sen omien avoimuuden periaatteiden hylkäämisestä.

-Google on valmis sensuroimaan sovelluksia ja hylkäämään tukensa avoimille alustoille heti kun siihen on syytä mainosbisneksen kannalta, EFF sivaltaa Googlea.Mutta kuten odottaa saattoi, sovellusten poistaminen Play-kaupasta ei estä niiden käyttöä. Adblock Plus on julkaissut uuden version Android-sovelluksestaan, jota jaellaan sekä muissa kuin Googlen sovelluskaupoissa että ABP:n omilla sivuilla. Adblock pyytää aiempien versioiden käyttäjiä päivittämään sovelluksen tuoreimpaan versioon, joka päivittyy tulevaisuudessa automaattisesti.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

tmm68
tmm68

1

Asensin Nexus 7:aan ja toimii kivasti. Tosin asennus ei onnistunut Chromen kautta vaan vasta Operalla - huonoa tuuria vai laittoiko iso G hanttiin?

Vastaa
teme565
teme565

2

Onhan tämä jonkinlaista sensuuria, mutta toisaalta, jokainen firma saa myydä sitä, mitä itse haluaa.

Omasta suhtautumisestani mainoksiin, niin niin kauan kuin ne ovat kohtuullisia (eivät hypi silmille, eivätkä ole tehty javalla, ei myöskään mielellään flashilla) niin niitä saa ja pitääkin olla, jos niiden aiheuttaman rahavirran avulla sivustot pysyvät ilmaisina ja riittävän laadukkaina

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
android 4.1.1 @ (vahvistamaton)

4

Hyvä että Google on palautteista (Amm.Android-käyttäjiltä) ottanut opikseen ja poistaa haitta ym ohjelmia pois Google Playstä!!!.

Vastaa
Boss93
Boss93

5

@4 Jos sää android-fanboy kumminkin ottaisit ensin selvää siitä, mikä tuo Adblock on ennen kuin tulet pätemään haittaohjelmista...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
android 4.1.1 @ (vahvistamaton)

6

@5 En nyt tarkoittanut Adblockia haittaohjelmana, vaan yleisesti siivousta haittaohjelmista!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.