Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Google Play Store luo nahkansa uudelleen

2
Manu Pitkänen

Videolla: Google Play Store luo nahkansa uudelleen
Google aikoo uudistaa Android-laitteille räätälöidyn Google Play Storen lähiaikoina Droid-Lifen ja Android Policen tarjoamien tietojen perusteella. Digitaalisten sisältöjen jakeluun tarkoitetun sovelluksen uusi ulkonäkö noudattaa Googlen aiemmin käyttöönottamaa designajattelua.

Videolle ja kuvakaappauksiin ikuistettu Google Play Store 4.0 voidaan hyvin esitellä julkisesti jo muutaman kuukauden kuluttua, jolloin internetjätti järjestää San Franciscossa jokavuotisen I/O-kehittäjätapahtuman. Viime vuonna samaisessa tapahtumassa nähtiin Android Jelly Bean (4.1). Ehkä tänä vuonna on Key Lime Pien vuoro.
Alla oleva video on Droid-Lifen käsialaa. Ruutukaappauksia löytyy Droid-Lifen lisäksi Android Police -sivustolta. Kannattaa muistaa, että kuvissa ja videolla näkyvä sovellus ei ole lopullinen, muutokset ovat mahdollisia ja todennäköisiä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

ep_
ep_

2

Jotenkaan en yhtään innostu näistä Playn päivityksistä. Toivottavasti tekniikka Playn taustalla ei muutu, kun minulla ei ole tuo Androidmarketti vielä päivittynyt Playksi (että Marketilla pärjäisi myös jatkossa). Muillakin Desire Z:n omistajilla vaikuttaisi olevan sama ongelma...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja