Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin työntekijä lähti ja lyttäsi uuden käyttöliittymän

1
Valtteri Ahonen

Samsungin työntekijä lähti ja lyttäsi uuden käyttöliittymän
BGR kirjoittaa kuuluisan CyanogenModin tekijän lähteneen Samsungilta. Steve Kondik ilmoitti asiasta Google+-sivullaan.

Samsung palkkasi lahjakkaan Kondikin tekemään puhelimiinsa ohjelmistoja. Tämä ehti kuitenkin olla yhtiössä vain 19 kuukautta ennen kuin ilmoitti jättävänsä paikkansa ja etsivänsä uusia haasteita.

Ennen lähtöään hän ennätti kuitenkin haukkumaan Samsungin TouchWiz-käyttöliittymän. Kondik sanoi sen vievän UI:n monta vuotta ajassa taaksepäin, aivan kuin oltaisiin jälleen Android Froyossa.

Kondik kertoi kuitenkin myös pitäneensä todella paljon Samsungin uusimmasta Galaxy S4 -puhelimesta, jota hän kehui vuolaasti. Huippuominaisuuksista hän mainitsi muun muassa ilman varsinaista kosketusta toimivat eleet kuten kuvien ja videoiden esikatselu, sekä monen ikkunan tuen.


CyanogenModin pääsuunnittelija suosittelee uusimman Samsungin hankkimista ainakin kaikille jotka ovat vielä jumissa Galaxy S:n kakkosversiossa. Galaxy SIII:n kanssa elävillä ei Kondikin mukaan ole niin tulenpalava kiire uusia laitettaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Aloc
Aloc

1

Sitä olenkin ihmetellyt että miksi touchshitissä monet sovelluksien UI:t, esim puhelusofta näyttää android 2.x kaltaiselta hirvitykseltä eikä huomattavasti paremmalta 4.0:ssa esitellyltä tavalta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja