Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC panostaa kaikkensa: ei enää hiljaisesti erinomainen

4
Teemu Laitila

HTC panostaa kaikkensa: ei enää hiljaisesti erinomainen
Edellisvuosina suoranaista premium-mainetta nauttinut Android-valmistaja HTC on viime vuosien aikana elänyt liiankin uskollisesti yhtiön "Quietly brilliant" tunnuslauseen mukaan. Taiwanilaisyhtiö on julkaissut laadukkaita puhelimia, joita kukaan ei ole ostanut, koska niitä ei markkinoida mitenkään. Nyt tarkoituksena on muuttaa kaikki.

HTC on luopumassa hiljaisesta erinomaisuudestaan niin käytännössä kuin yhtiön tunnuslauseenakin. Yhtiön uusi markkinointipäällikkö (jo kolmas kahden vuoden sisään) kertoo Wall Street Journalille, että uusi HTC on aiempaa rohkeampi.
Huhtikuun jälkimmäisellä puolella Suomeen odotettavan HTC Onen markkinointikampanjan avainsanat tulevat Focustaiwan-sivston mukaan olemaan "bold, authentic, playful" eli rohkeus, aitous ja leikkisyys. Rohkeudella yhtiö viittaa markkinointiin, jossa uskalletaan kehua omien tuotteiden ominaisuuksia ja aitous taas kertoo omasta näkemyksestä, joka ei ole muualta kopioitua. Leikkisyys puolestaan on hämärämpi termi, joka tarkoittaa uutta, paremmin kuluttajien tarpeita kuuntelevaa tuotekehitystä.

Rohkeus, aitous ja leikkisyys ovat silti pelkkää markkinointipuhetta eikä HTC aio jäädä vain puheen tasolle. Laitteiden esiin tuominen vaatii rahaa. HTC aikoo kasvattaa nettimarkkinointibudjettiaan 250 prosenttia edellisvuoteen verrattuna ja perinteisen median budjettia 100 prosentilla.

Mistään maailman markkinoinnista ei kuitenkaan ole hyötyä, jos laitteita ei ole kaupoissa. HTC kertoi jo aiemmin, että yhtiöllä on pulaa HTC One -mallin kameroista, mikä viivästyttää puhelinten saapumista myyntiin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

marcoboy
marcoboy

2

HTC kun on vielä kakkospuhelimena tulee naureskeltua välillä puhelimen käynnistymiselle "Quietly Brilliant" tulee ruutuun ja samalla perus pimpelipom pärähtää kamalalla äänenvoimakkuudella ilmoille :) Ehkei se hiljaisuus tosiaan viittaa ääniin...

Vastaa
pentti1985 (vahvistamaton)

3

HTC Onen kamera ei riitä!!. Neljällä megapikselillä ei voi zoomata kuvaa tarpeeksi!.

Pitää olla vähintään 8 megapikseliä, jotta kuvien zoomaus ja crop onnistuu kuvanlaadun kärsimättä!!!.

Vastaa
Jezzeee (vahvistamaton)

4

@3
Voisitko pentti 1985 tajuta jo googlettaa tuota HTC one:n kameraa ja noita ultrapikseleitä? Rasittavaa lukea noita sun mielipiteitäs joka HTC one uutisessa ku et asiasta mitään tiedä...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja