Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft: Windows Phone on toisiksi suurin Intiassa

1
Manu Pitkänen

Microsoft: Windows Phone on toisiksi suurin Intiassa
Microsoftilla ja Nokialla on vahva jalansija Intian älypuhelinmarkkinoilla, joka elää parhaillaan vahvaa kasvuvaihetta. Ohjelmistojätin tuoreen väitteen mukaan Windows Phone olisi toisiksi suurin älypuhelinkäyttöjärjestelmä Intiassa, kertoo WMPowerUser.

Valitettavasti jutussa ei mainita millä mittarilla ja miten tulos on saatu. Esimerkiksi Nielsenin viime vuoden loppua koskevien lukujen mukaan Windows Phone olisi kahdeksan prosentin osuudellaan markkinakolmonen, heti Androidin ja Symbianin jälkeen (tutkimuksessa mukana 46 intialaista kaupunkia). Windows Phonen ja vanhemman Windows Mobilen yhteenlaskettu osuus tosin yltää Nielsenin tutkimuksessakin markkinakakkoseksi.

IDC:n mukaan älypuhelintoimitukset kasvoivat Intiassa loka-joulukuussa 2012 jopa 38 prosentilla vuoden 2011 vastaavaan ajanjaksoon nähden. Älypuhelimia toimitettiin viime vuoden lopulla yhteensä 5,4 miljoonaa kappaletta. Samaan aikaan peruspuhelintoimitukset laskivat noin viidellä prosentilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Möö (vahvistamaton)

1

En usko. Vastaava väite kun viimeksi olivat isoja Kiinassa mikä osoittautu härskisti muunnelluksi totuudeksi.

Tämäkin "uutinen" korjataan varmasti ihan lähitulevaisuudessa...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja