Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC One menee kaupaksi historiallisen hyvin

8
Matti Vähäkainu

HTC One menee kaupaksi historiallisen hyvin
Reilu kuukausi sitten julkistettu HTC One on mennyt hyvin kaupaksi viivästyksistä huolimatta. Yhtiön markkinointipomo Jason Mackenzie on valottanut Yhdysvaltojen valloitusta Focus Taiwan -verkkosivustolle.

Mackenzie pahoittelee uutukaisen myöhästynyttä julkaisua, johon osasyynä on ollut laitteen erikoinen Ultrapixel-kamera. Siitä huolimatta ennakkotilaajia on kertynyt hyvää tahtia ja vastaanotto on ollut Mackenzien mukaan "fantastinen".
Ennakkotilaukseen rekisteröityneitä on HTC:n mukaan kertynyt "useita satoja tuhansia", joka vaikuttaa pelkästään Yhdysvaltojen numeroina suhteellisen hyvältä. Mackenzie kertoikin, että se on HTC:n älypuhelinhistorian paras vastaanotto. Toki yhtiöllä on edessä tiukkaakin tiukempi kilpailu markkinajohtaja Samsungin uutta Galaxy S4 -lippulaivaa vastaan. Siinä kilvassa laitteita täytyy myydä miljoonia tai jopa kymmeniä miljoonia.

HTC:n oli määrä julkaista puhelin valtaosassa markkinoista tämän kuukauden puolella, mutta muun muassa Yhdysvalloissa ja Suomessa laitetta joudutaan odottamaan ensi kuuhun. Ainoat maat, joissa laitteita toimitetaan jo tällä viikolla ovat Saksa, Iso-Britannia ja Taiwan.

Päivitys: Mainitut "useat sadat tuhannet" yhdysvaltalaiset ovat ennakkorekisteröityneet, joka ilmeisesti tarkoittaa ainoastaan kiinnostuksen ilmaisemista ja liittymistä maililistalle. Tämä ei kerro vielä lopullisista myyntiluvuista.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Vilperi13
Vilperi13

4

Olisin ostamassa Onen, mutta hinta on vielä sen verran suolainen, että odotan jonkin aikaa jotta hinnat putoisivat järkevälle tasolle. Nimittäin 600 eurolla saa jo aika tehokaan läppärinkin niin miksi maksaisin puhelimesta saman verran?

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

5

600€ on aika perushinta nykyään lippulaivoista.. Puhelin ja läppäri on vähän eri asia?

Aikoinaan mietin itsekin ostaessani ensimmäistä "kallista" puhelintani että tekee kipeää, mutta nykyään olen helposti valmis maksamaan sen 5-600€ puhelimestani. Loppupeleissä jos oletetaan että sen käyttöikä olisi vaikka 2v niin ei se kallis sijoitus ole vrt. käyttömäärään.

Vastaa
totuudentorvi2 (vahvistamaton)

6

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_...-review-913.php
Tuossa GSMarenan testissä S4 vie Onea joka osa-alueella 6-0. Varsinkin HTC:n 4mpix kamera haukutaan alinpaan maanrakoon vaikka sitä on mainostettu "superpixeleillä". Tuo kamera tulee muodostumaan pullonkaulaksi Onen myynnille. Itse valitsen tuon testin perusteella ehdottomasti Samsungin.

Vastaa
finman2 (vahvistamaton)

7

Sama täällä, mutta odottelen vielä muita kuorien värivaihtoehtoja!.

Vastaa
jartar
jartar

8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Kuveerty:

600€ on aika perushinta nykyään lippulaivoista.. Puhelin ja läppäri on vähän eri asia?

Aikoinaan mietin itsekin ostaessani ensimmäistä "kallista" puhelintani että tekee kipeää, mutta nykyään olen helposti valmis maksamaan sen 5-600€ puhelimestani. Loppupeleissä jos oletetaan että sen käyttöikä olisi vaikka 2v niin ei se kallis sijoitus ole vrt. käyttömäärään.


No jokainen tietty päättää mikä on kallista ja mikä ei. Totuus kuitenkin on, että ihmiset jotka ensimmäisenä käyvät ostamassa kännyt maksavat paljon ylimääräistä. Parhaimmillaan muutama kuukausi julkaisun jälkeen kännyn hinta on jo tippunut reilusti.

Kun ei ole pakko saada heti uusinta uutta niin säästää pirusti rahaa ja sillä kännyllä siltikin pärjää heittämällä muutaman vuoden. Tuotekkaan ei ole juurikaan sen huonompi. Ainoa "miinus" on että ei voi muille elvistellä kalliilla kännyllä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja