Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google päivitti Nexus 4:n - uusi versio vähemmän herkkä naarmuille

5
Teemu Laitila

Google päivitti Nexus 4:n - uusi versio vähemmän herkkä naarmuille
Google ja LG ovat julkaisseet tuoreimmasta Nexus-mallista eli Nexus 4:sta uuden laiteversion, johon on tehty muutama pieni muutos yksityiskohtiin. Uudistusten tarkoituksena vaikuttaisi olevan vähentää puhelimen lasisen takakannen naarmuuntumista.

Asiasta uutisoivan Androidcentralin mukaan laitteen uuteen versioon on takakannen reunoihin lisätty pienet kumijalat, jotka pitävät lasipinnan erillään pöydästä. Lisäksi alustan ja takakannen väliin jäävä tila parantaa laitteen ainoan takakanteen sijoitetun kaiuttimen ääntä.

Toinen laitteessa tapahtunut muutos liittyy kameraan, vaikka sen todellinen tarkoitus on edelleen hämärän peitossa. Androidcentral havaitsi, että puhelimen takakannen aukko kameran linssin kohdalla on aiempaa pienempi. Pienempi aukko takakannessa saattaa mahdollisesti vähentää sivuilta päin tulevan häiritsevän valon määrää.(Uutiskuva: Androidcentral)


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
Masaatti (vahvistamaton)

1

Kameran aukko ollut jo hyvin pitkään pienempi, kumitassutkin (jotka estävät luisumista) ovat olleet jo pari viikkoa.

Seuraavaksi voisi uutisoida "uudesta" 4.2.2-päivityksestä?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kombinaatio (vahvistamaton)

5

Kiinnostaisi tietää mistä ja koska näitä saisi suomesta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja