Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Futuremarkin 3DMark nyt ladattavissa Android-laitteille

1
Matti Vähäkainu

Futuremarkin 3DMark nyt ladattavissa Android-laitteille
Suomalainen benchmark-ohjelmistoja kehittävä Futuremark on julkaissut uusimmasta 3DMark-ohjelmistostaan Android-version. Ice Storm -nimeä kantava mobiilitesti testaa sekä laitteen grafiikkapiiriä että suoritinta.

Ice Storm voidaan ajaa 720p- ja 1080p-resoluutioilla, joista se tarvittaessa skaalataan laitteen natiiviin resoluutioon. Kolmen testin jälkeen tuodaan esiin pisteet, jotka kertovat laitteen suorituskyvyn. Full HD -resoluutiolla pyörivä Ice Storm Extreme on tarkoitettu aivan uusimmille ja nopeimmille Android-laitteille.

Testaamamme Nexus 7 sai pisteitä alle 3500, kun taas listojen ykkösenä tällä hetkellä olevalla Pantech Vega R3:lla on pisteitä yli 11000.



Futuremarkin tarkoituksena on tuoda luotettava usean alustan bechmark-sovellus, jolla myös eri laitealustojen välisiä eroja voitaisiin mitata.



3DMark on ladattavissa Android 3.1 ja uudemmille laitteille Google Play -kaupasta.



Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

mcmopo
mcmopo

1

Jotenki tuntuu tuo ohjelman skaalaus aika isolta. Oma tabletti sai ainuastaan 1974 pistettä. Tämä ei kumminkaan ole hirveästi jäänyt muissa testeissä tuolle nexus 7:lle. Joissain HD peleissä ollut ruudunpäivitys hieman alempi mutta ei hirveästi eroa.

Ainol novo 7 fire.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja