Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Futuremarkin 3DMark nyt ladattavissa Android-laitteille

1
Matti Vähäkainu

Futuremarkin 3DMark nyt ladattavissa Android-laitteille
Suomalainen benchmark-ohjelmistoja kehittävä Futuremark on julkaissut uusimmasta 3DMark-ohjelmistostaan Android-version. Ice Storm -nimeä kantava mobiilitesti testaa sekä laitteen grafiikkapiiriä että suoritinta.

Ice Storm voidaan ajaa 720p- ja 1080p-resoluutioilla, joista se tarvittaessa skaalataan laitteen natiiviin resoluutioon. Kolmen testin jälkeen tuodaan esiin pisteet, jotka kertovat laitteen suorituskyvyn. Full HD -resoluutiolla pyörivä Ice Storm Extreme on tarkoitettu aivan uusimmille ja nopeimmille Android-laitteille.

Testaamamme Nexus 7 sai pisteitä alle 3500, kun taas listojen ykkösenä tällä hetkellä olevalla Pantech Vega R3:lla on pisteitä yli 11000.Futuremarkin tarkoituksena on tuoda luotettava usean alustan bechmark-sovellus, jolla myös eri laitealustojen välisiä eroja voitaisiin mitata.


3DMark on ladattavissa Android 3.1 ja uudemmille laitteille Google Play -kaupasta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

mcmopo
mcmopo

1

Jotenki tuntuu tuo ohjelman skaalaus aika isolta. Oma tabletti sai ainuastaan 1974 pistettä. Tämä ei kumminkaan ole hirveästi jäänyt muissa testeissä tuolle nexus 7:lle. Joissain HD peleissä ollut ruudunpäivitys hieman alempi mutta ei hirveästi eroa.

Ainol novo 7 fire.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja